📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moim zdaniem wszystko poszło tak jak powinno.
Musiałem obejrzeć 2 razy aby zrozumieć co się stało.
maksymilian45 napisał/a:
Musiałem obejrzeć 2 razy aby zrozumieć co się stało.
Wypadło mu coś po drodze.
Albo skurwiel miał zbroję z hartowanej stali albo adrenalina tak cudownie działa, że go nawet nie zgięło po tym jak przejechały po nim dwa koła tego samochodu albo to zasługa wódy.
Raz przejezdza po ruskim coś w typie rosomaka, raz auto, a oni nic O_O Predatorzy..
Przejechał po nim suv a ten sobie wstał i pobiegł, mam nadzieję, że to adrenalina bo jak nie to się zaczynam bać tych pojebów.
kurwa nie rozumiem dlaczego on pobiegł dalej
Miałem przciszone słuchawki i myślałem że ten koleś co gada na początku to hitler który coś ogłasza :v
Chwila, przeleciał przez coś co się paliło, wypadł przez okno samochodu i został przez niego przejechany - przez samochód, który przed sekundą sam prowadził, po czym sobie wstał i poszedł. Kurwa. Też chce tak umieć.
Dlaczego pobiegł dalej ? Bo dziewczyna napisała że ma wolną chatę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów