Racja - im więcej się zastanawiasz tym bardziej popadasz w depresję. Myślisz, że tak nie miałem? Miałem i to bardzo poważnie. ALE po takim doświadczeniu wiesz czego chcesz - chcesz być szczęśliwy. I tak, można żyć tandetnie, ale szczęśliwie. I oto cały cens - być szczęśliwym, ale mieć także świadomość, że głębiej w tym temacie szczęścia nie ma... Co dalej? Trzeba żyć, cieszyć się i nie marnować żadnej chwili.
Ten filmik to taki bodziec, który ma ruszyć mózgownicą. Bo nie oszukujmy się - większość ludzi to debile i nigdy sami od siebie nie zaczną się zastanawiać "o co w ogóle kaman". Mają zbyt proste życie, zbyt proste problemy żeby zobaczyć ogrom tego tematu. A taki filmik może ich nieco zmotywować...
Czytaj dokładniej to może najpierw "zrozumisz", a później zrozumiesz...
Btw. widzę, że film był nagrywany z pomocą Jimmiego Wonga. Polecam przejrzeć jego kanał na YT, bo to łebski gość jest.
Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
A pierdolisz. Niektórzy się zastanawiają i to się kończy depresją. Lepiej żyć sobie w tym swoim debilnym świecie z debilnymi problemami niż rozjebać sobie psychikę zastanawiając się na sensem swojego istnienia. Nie można szukać sensu bo życie ma taki sens, by je przeżyć i umrzeć. Więc o co chodzi? mam się zastanawiać nad czymś po obejrzeniu tego filmiku? Mówisz tak jakbyś sam miał tandetne i żałosne życie, wyrzucasz tutaj swoje żale. Jedynym sensem jest szczęście, mogę żyć tandetnie ale szczęśliwie.
I tutaj się kurwa zgodzę, jaki sens do chuja ? No dobra, każde życie ma jakiś tam sens, ale jaki ? Życie jest po to, żeby je przeżyć. Jaki sens ma życie świni ? Taki żeby dobrze smakowała ?
Czym jest ten sens życia ? Przeciętne życie wygląda tak, że znajdujesz żonę/męża(zależne od płci homofoby) i tak se żyjesz, aż nie jebniesz kiedyś na zawał. To ma być ten sens życia ?
Prawda jest taka, że (prawie) żaden z Was po obejrzeniu tego materiału nie zastanowi się nad swoim tandetnym, żałosnym życiem. Zobaczycie, uśmiechniecie się i scrollujecie dalej... bo macie to gdzieś. Żyjecie debilnymi problemami, a sens - SENS - odkryjecie jak będziecie mieli 75 lat. Taka jest prawda.
Scrolluje sobie dalej bo nie oglądałem i moje życie nie jest żałosne , ani tandetne , nie mierz wszystkich swoją miarką .
Rozbroił mnie swoim dystansem do siebie, gdy było zimno i powiedział, że nie czuje rąk
*nie, nie chcę o tym wiedzieć; pytanie retoryczne
zaraz warna wyłapiesz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów