Nie ma dla mnie chyba większego motywatora, niż ten człowiek. Jestem zdania, że gdyby ludzie na jakiś czas zamienili się z nim miejscami, nasz świat wyglądałby zupełnie inaczej...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Widziałem, już filmy z tym gościem. Łezka zawsze kręci się w oku.
@up a i tak hejterzey przyczepią się że nie ma czym zwalić... jak dla mnie godne największego szacunku i uznania, ale jest tak że im człowiek ma mniej tym bardziej zajebisty potrafi być. Szacun jak zawsze dla niego
ale wy pierdolicie, idźcie lepiej usiąść na tęczy i napisać jakiś wiersz
@up No właśnie. Nie to co Ty. Nawet zdania nie potrafisz zacząć i zakończyć.
Wydaje mi się, że tylko pseudo-sadyści nie zatrzymają się na chwilę po obejrzeniu tego filmiku i nie pomyślą nad swoim życiem.
Wydaje mi się, że tylko pseudo-sadyści nie zatrzymają się na chwilę po obejrzeniu tego filmiku i nie pomyślą nad swoim życiem.
Kolejny fanatyk religijny, który uważa, że bóg ojebał mu ręce i nogi bo miał w tym jakiś cel.
W sumie jakoś musi to sobie tłumaczyć.
Jacy moderatorzy tacy userzy.
W sumie jakoś musi to sobie tłumaczyć.
Kalectwo kalectwem, przezwyciężanie trudności też swoją drogą ale widziałem jeden program religijny z jego udziałem. Objawił się tam jako kompletny religijny czubek który twierdzi, że Bóg go wybrał żeby taki był i ma się za swojego rodzaju mesjasza. Koleś jest bardzo zadufany w sobie i ma się za lek na każde zło. Myśl, że jest kadłubkiem tylko przez jeden mały przypadek pewnie by go zabiła więc wkręca sobie, że to Boska ingerencja.
Stań się kadłubkiem => CUD!!!! => zatem bóg istnieje.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów