Nie ma dla mnie chyba większego motywatora, niż ten człowiek. Jestem zdania, że gdyby ludzie na jakiś czas zamienili się z nim miejscami, nasz świat wyglądałby zupełnie inaczej...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up a i tak hejterzey przyczepią się że nie ma czym zwalić... jak dla mnie godne największego szacunku i uznania, ale jest tak że im człowiek ma mniej tym bardziej zajebisty potrafi być. Szacun jak zawsze dla niego
ale wy pierdolicie, idźcie lepiej usiąść na tęczy i napisać jakiś wiersz
@up No właśnie. Nie to co Ty. Nawet zdania nie potrafisz zacząć i zakończyć.
Wydaje mi się, że tylko pseudo-sadyści nie zatrzymają się na chwilę po obejrzeniu tego filmiku i nie pomyślą nad swoim życiem.
Wydaje mi się, że tylko pseudo-sadyści nie zatrzymają się na chwilę po obejrzeniu tego filmiku i nie pomyślą nad swoim życiem.
Kolejny fanatyk religijny, który uważa, że bóg ojebał mu ręce i nogi bo miał w tym jakiś cel.
W sumie jakoś musi to sobie tłumaczyć.
W sumie jakoś musi to sobie tłumaczyć.
Kalectwo kalectwem, przezwyciężanie trudności też swoją drogą ale widziałem jeden program religijny z jego udziałem. Objawił się tam jako kompletny religijny czubek który twierdzi, że Bóg go wybrał żeby taki był i ma się za swojego rodzaju mesjasza. Koleś jest bardzo zadufany w sobie i ma się za lek na każde zło. Myśl, że jest kadłubkiem tylko przez jeden mały przypadek pewnie by go zabiła więc wkręca sobie, że to Boska ingerencja.
Wszyscy użalający się nad sobą ludzie, płaczący jak źle nie mają, wkurwiają mnie na potęgę. A emo, to każdego jakby tylko się dało, napierdalałbym ile wlezie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów