18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Coś z krajowego podwórka.
meriadoc • 2021-08-20, 13:44
Moje miasto takie piękne

Za źródłem:
Cytat:

W poniedziałek (16 sierpnia) rano przypadkowy świadek zawiadomił policję, że na tzw. górkach w Fordonie( dzielnica Bydgoszczy), tuż za ogrodzeniem szkoły Collegium Salesianum, niedaleko ulicy Lawinowej, leży martwy mężczyzna. Był cały zakrwawiony, miał podcięte gardło. W pobliskich krzakach policjanci znaleźli tzw. tulipana, czyli częściowo zbitą butelkę.
- Nie ma wątpliwości, że mężczyzna sam odebrał sobie życie - mówi Dariusz Bebyn, szef prokuratury Bydgoszcz-Północ, która badała okoliczności sprawy.
Według wstępnych ustaleń kryminalnych mężczyzna sam podciął sobie szyję i wykrwawił się na śmierć. Zwłoki znaleziono około godz. 9.

żródło: bydgoszcz.wyborcza.pl/bydgoszcz/7,48722,27464392,znamy-kulisy-poniedzi...

Na dostępnym zdjęciu nie widać nic konkretnego więc według mnie to nie hard.

Może to ten grasujący po Polsce seryjny samobójca ?

Sapere Aude
Zgłoś
paki202 2021-08-20, 19:46 5
Podawanie mylnych i formacji to też jest technika operacyjna. Sprawca myśli że nic mu nie grozi i się nie ukrywa.
Zgłoś
Muminek69 2021-08-20, 20:10
Mogłeś chociaż bliżej podejść zrobić kilka fotek.
Zgłoś
notak 2021-08-20, 20:13
,,Może to ten grasujący po Polsce seryjny samobójca ? ,,
niech Lepper ci się dziś przyśni,
wiem, tak to nie działa, ale za kilka nocek
Zgłoś
StaryJakCieRobił 2021-08-20, 21:11 2
Ja pierdole jak by mi by się przyszło zabić to ostatnie o czym bym pomyślał to użycie tulipana. Samobójstwo no na pewno.
Zgłoś
K................w 2021-08-20, 23:25
Dobrze wiedzieć. Jak będę chciał kiedyś kogoś zajebać, to wywiozę go do Bydgoszczy i tam łeb utrące na łące
Zgłoś
Rr_ 2021-08-21, 9:22
Wreszcie coś z mojego miasta <3
Zgłoś
~mg_schutze 2021-08-24, 22:19 1

minds.com/Konflikty/
Zgłoś
bubuatq 2021-08-31, 4:38
Morderstwo na 100% jaki duren stwierdził ze to samobójstwo kurwa jakich kretynów my mamy w policji...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów