18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
Coś z krajowego podwórka.
meriadoc • 2021-08-20, 13:44
Moje miasto takie piękne

Za źródłem:
Cytat:

W poniedziałek (16 sierpnia) rano przypadkowy świadek zawiadomił policję, że na tzw. górkach w Fordonie( dzielnica Bydgoszczy), tuż za ogrodzeniem szkoły Collegium Salesianum, niedaleko ulicy Lawinowej, leży martwy mężczyzna. Był cały zakrwawiony, miał podcięte gardło. W pobliskich krzakach policjanci znaleźli tzw. tulipana, czyli częściowo zbitą butelkę.
- Nie ma wątpliwości, że mężczyzna sam odebrał sobie życie - mówi Dariusz Bebyn, szef prokuratury Bydgoszcz-Północ, która badała okoliczności sprawy.
Według wstępnych ustaleń kryminalnych mężczyzna sam podciął sobie szyję i wykrwawił się na śmierć. Zwłoki znaleziono około godz. 9.

żródło: bydgoszcz.wyborcza.pl/bydgoszcz/7,48722,27464392,znamy-kulisy-poniedzi...

Na dostępnym zdjęciu nie widać nic konkretnego więc według mnie to nie hard.

Może to ten grasujący po Polsce seryjny samobójca ?

Sapere Aude
Zgłoś
HejterSadola 2021-08-20, 14:10 6
Seryjny pijak samobójca
Zgłoś
TytanowyRosomak 2021-08-20, 14:17 1
Tulipan w szyje, oryginalne
Zgłoś
silwerbalk 2021-08-20, 14:47 19
Kurwa jakoś nie kupuje tego Samobója tulipanem ... Wiecie kieł trzeba tak ciągnąć takim tulipanem po gardle typ po pierwszym ma dość a ten wygląda jakby jeszcze ciągną od ucha do ucha ...
Zgłoś
SocialMedia 2021-08-20, 14:48 7
Takich reporterów nam trzeba!
Zgłoś
squach 2021-08-20, 14:48 26
Podciął sobie gardło i zdołał wyrzucić w "pobliskie krzaki" tulipana. Welcome to PRL MO. Banda oferm, która śledztwa prowadzi sprawy jak w przypadku Olewnika... Chociaż za MO (moja ostatnia przygoda) gość który wymusił mi pierwszeństwo i przez niego rozwaliłem samochód nie przyjął mandatu, dostałby pałą przez łeb.
Zgłoś
Z................w 2021-08-20, 15:10 3
Ta policja to jest jakieś nieporozumienie
Zgłoś
TytanowyRosomak 2021-08-20, 15:45 1
silwerbalk napisał/a:

Kurwa jakoś nie kupuje tego Samobója tulipanem ... Wiecie kieł trzeba tak ciągnąć takim tulipanem po gardle typ po pierwszym ma dość a ten wygląda jakby jeszcze ciągną od ucha do ucha ...

Wystarczy że wbił go sobie w tętnice.
Zgłoś
Siarek94 2021-08-20, 15:52
To są zdjęcia z dwóch różnych spraw. To ostatnie było jakiś czas temu tutaj
Zgłoś
dżonyłojlker 2021-08-20, 16:49
Siarek94 napisał/a:

To są zdjęcia z dwóch różnych spraw. To ostatnie było jakiś czas temu tutaj

Nie popierdoliło ci się coś?

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Yena 2021-08-20, 17:01 1
silwerbalk napisał/a:

Jak był napruty to i odwagę miał i znieczulenie. Ciachnął w końcu tętnicę i osiągnął cel. Z resztą widać że miał bardzo masywny krwotok.
Zgłoś
sajet 2021-08-20, 17:05 1
Nie ważne co myślę o pierdolnięciu wszystkiego i poddaniu się jak cipa, ale gość miał jaja, żeby odwalić coś takiego.
Zgłoś
Wiewór 2021-08-20, 17:38 4
Sam sobie poderżnął gardło tulipanem. Bardzo ciekawe. Czego to nasza policja nie wymyśli żeby jak najmniej robić

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
hiqq 2021-08-20, 19:30
Podziwiam gościa za samozaparcie. . . .
Zgłoś
Posamekule 2021-08-20, 19:34 3
Pozdrawiam

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów