Może jakiś opis co tu się odj***ło ?, jeszcze ta framuga zasłania...
Ktoś skoczył z okna, pewnie krewny/znajomy drącego ryja typa.
i jebs! kacap o chodnik bęc! piwo!
szkoda, ze nie ma filmiku z tego zdarzenia - postawilbym dobrego łiskacza
szkoda, ze nie ma filmiku z tego zdarzenia - postawilbym dobrego łiskacza
martwych ruskow masz i narzekasz? co moze byc lepszego niz martwy rusek? i nie chodzi mi o dwoch martwych ruskow.
JamciHej cymbały! Jak tam? Bandetopiteki pewnie już pod Moskwą? Dzis media podaly że udało im się rozbić w pył całą 58 Armię ruskich wyposażoną wg SBU w najnowocześniejszy sprzęt wojskowy. Ocaleli pojedynczy żołnierze. No i mam dysonans bo albo ruscy walczyli tak zaciekle że żaden nie trafił do niewoli ( ale przecież to podobno wiecznie pijani gwałciciele staruszek i niemowląt oraz złodzieje ekskluzywnego ukraińskiego AGD) albo poddali się ale jako jeńcy zostali zabici a tu już chyba mamy zbrodnię wojenną
Nie podobno, ale na pewno. ruSScy to największe gówno świata, a my - Polacy - wiemy to w szczególności
Nie podobno, ale na pewno. ruSScy to największe gówno świata, a my - Polacy - wiemy to w szczególności
W szczególności to dowiemy się że russcy przy Ukraińcach to były małe Miki. Wystarczy że do 3 milionów słomianych ukraińskich wdów w Polsce dołączą ich azovscy mężowie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów