Hejt fanów BF'a, Cod'a i tym podobnych nieunikniony i wskazany
Hejt fanów BF'a, Cod'a i tym podobnych nieunikniony i wskazany
Widzisz bo w cs potrzebujesz skilla i maksymalnego ogrania, gralem w cod 1,2 waw mw mw2 bo bo 2 i powiem ci ze jednak klaniam sie cs'owi przy ktorym po roku gry nonstop nadal mialem niektore rzeczy do konca nie opanowane. Ta gra to klasyka ktorej naleza sie brawa na stojaco za to ze dzieki niej powstaly hity ktore byly inspirowane cs'em.ponad 2k godzin w cod'a 4 okolo 500 w mw3 setki godzin przu UT/q3 ale nigdy nie potrafilem skumac fenomenu c's w ktorym nie da rady uzyc celownika i ladujesz hedy z klamki przez cala mape bez przyblizenia jak bys byl pierdolonym robotem....
ponad 2k godzin w cod'a 4 okolo 500 w mw3 setki godzin przu UT/q3 ale nigdy nie potrafilem skumac fenomenu c's w ktorym nie da rady uzyc celownika i ladujesz hedy z klamki przez cala mape bez przyblizenia jak bys byl pierdolonym robotem....
Obecnie sobie pykam w CSa i po wielu latach gry w q3/UT mój celownik idzie dokładnie za celem przez większość gry. A z jebanego digla jak strzelam mając końcówkę hp byle gdzie, bo już mi zależy wyłącznie na zadaniu obrażeń często piznę w heada i tak siedzę w szoku zanim się następna runda zacznie.
Jest ktoś, kto się bardziej zna na tej grze i może wytłumaczyć?
ponad 2k godzin w cod'a 4 okolo 500 w mw3 setki godzin przu UT/q3 ale nigdy nie potrafilem skumac fenomenu c's w ktorym nie da rady uzyc celownika i ladujesz hedy z klamki przez cala mape bez przyblizenia jak bys byl pierdolonym robotem....
nie ważne ile będziesz grał w cody srody, cs ma swoją fizyke itp. spróbuj trafić hs/r jednego heada na runde to wtedy pogadamy... spędziłem przy tej grze ponad 900 godzin i nie mam szans sie porównywać do nich...
wiem, soundtrack zginął ale fragi proo, jeszcze w dodatku zmontowane przez polaka są też jego fragi w tym
Nie no, fakt, że cs to najlepsza gra, aprzykładem jest liczba graczy grajaca w nia przez lata. Teraz go, sorce- to jest calkiem inna gra.
CS 1.6 to cs. Prawdziwy "kanter"
A zawsze myslałem, że odrzut broni to znak rozpoznawczy cs, gdzie trzeba strzelać seriami albo 1 nabojem aby kogos trafic - w przeciwienstwie do reszty sieciowek, gdzie tylko idziesz i prujesz caly magazynek.
To źle myślałeś, błazenku. Mianem recoila określa się również ''pływanie'' celownika snajperskiego i utrudnione celowanie kiedy jesteś pod ostrzałem. W CSie nawet w takich sytuacjach jesteś w stanie trafić ze snajperki komara w jaja.
Poza tym pierwszy pocisk z innych broni zawsze trafia w cel, więc tak jak mówiłem - w CSie recoila praktycznie nie ma.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów