Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaki chojrak hahah. Nie masz sie juz czego czepiac? Pierwsza menstruacja?
Wrzucasz gówno na sadola i tyle w temacie pa.
Co Ty masz w bani dziecko...
Lepiej tłuc w niegrywalną 15 letnią (?) gierke słysząc po 200 razy dziennie "bomb has been planted" lub "terrorist win". Ludziom grającym w Source jeszcze można wybaczyć bo da się zrobić tam wiele fajnych modów.
Do potencjalnych kupców nowego Cs-a GO.
Zastanówcie się czy naprawde warto go kupić dla kilku nowych broni i trybów gry kiedy Source wygląda tak samo (+jakieś śmieszne detale)
Z tej gry i tak niczego nie da się wyciągnąć... ludzie nadal grający w cs-a 1.6 zatrzymali się chyba na latach 90-tych bo przecież kogo obchodzą nowe silniki graficzne takie jak Frostbite 2.3 czy Cryengine 3
Lepiej tłuc w niegrywalną 15 letnią (?) gierke słysząc po 200 razy dziennie "bomb has been planted" lub "terrorist win". Ludziom grającym w Source jeszcze można wybaczyć bo da się zrobić tam wiele fajnych modów.
Do potencjalnych kupców nowego Cs-a GO.
Zastanówcie się czy naprawde warto go kupić dla kilku nowych broni i trybów gry kiedy Source wygląda tak samo (+jakieś śmieszne detale)
A tam, czepiasz się troszkę. Ludzie dlatego grają w CS 1.6, bo po prostu jest zajebiście grywalny i o to chodzi, a nie dlatego że zatrzymali się na latach 90 albo mają Pentium MMX. Grałem w wiele nowych gier, które grafiką niby miażdżą jajca, ale strasznie szybko się nudziły. A CS jest od ponapierdalania i właśnie czasem lubię sobie usiąść i ponapierdalać w siwego CS 1.6. Source może i jest "ładniejszy", ale to nie grafa ma tu znaczenie
P.S. Mówisz, że CS jest niegrywalny. Zgadnę, grasz z bootami ?
Mogę grać w d3, bf3, crysisa 2 na full detalach. Ale po co? Wolę się odstresować przez 3-4 godziny w tygodniu przy cs 1.6. Ta gra ma klimat, jest zajebiscie grywalna, nigdzie nie poznasz takich ludzi jak przy csie.
Nie rozumiem fenomenu tej gry.
Nawet nie dotykam się do takiego syfu jak CS...
Lepiej iść z duchem czasu i grać w takie perełki jak Cod4, battlefield 3 czy poczciwy deus ex.
Pewnie nie wiecie ile zajebistych gier wychodzi w tym roku i jaki owy rok będzie dobry dla użytkowników PC. Ale nieeeee....wy nadal będziecie nakurwiać w CS-a 1.6 :|
wymagania ? brak, nie ważne co masz, zawsze będzie działać
liczy się tylko twój skill, i ping
i każdy może pisać swoje mody i dedykować serwery
pop. hulaj dusza diabła nie ma
a co do tych nowych wypasionych gier czego one nie mają
jedni wolą dobrą starą unitre a inni wypasionego blaupunkt'a
ze znajomymi czasem robimy LANparty przy piwku
czy w cs'a czy starcrafta
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów