druga odsłona trollingu od MCgrzesio
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja pierdole wy na to serio czekacie i wrzucacie żeby zdobyć piwa ?
botanic18 napisał/a:
ja pierdole wy na to serio czekacie i wrzucacie żeby zdobyć piwa ?
No podobno za 100 piw "sadisticowych" dostaję się pod koniec roku 1 dowolnie wybrane piwo
Co do filmiku, to jest to trochę żałosne. Ktoś chce się rozluźnić i pograć chwilę wieczorem, a tu wchodzi taki jebany troll i wkurwia człowieka. Zabawne w chuj.
Dobre, ale w 3 części powinny być nowe teksty
Pater patriae napisał/a:
Co do filmiku, to jest to trochę żałosne. Ktoś chce się rozluźnić i pograć chwilę wieczorem, a tu wchodzi taki jebany troll i wkurwia człowieka. Zabawne w chuj.
A tam się napinasz za bardzo. Zauważ, że na serwerach gdzie używa się powszechnie mikrofonu jest pełno adminów, więc najpewniej grał o późnych porach jak większość normalnych ludzi poszła spać, zostali sami napinacze co MUSZĄ KURWA GRAĆ ILE WLEZIE.
Z resztą w części 1 przewija się gdzieś tekst, że godzina była 2 w nocy.
japierdole co za lagi
piwko przed oglądaniem za MCgrzesia
Pater patriae napisał/a:
No podobno za 100 piw "sadisticowych" dostaję się pod koniec roku 1 dowolnie wybrane piwo
a ty se ogól pachy ziomuś
A mnie to dobija zachowanie innych graczy, Grzesio robi sobie pompę, a niektórzy zamiast się śmiać to napinają jeszcze bardziej i tylko napędzają to agresywne gówno. To tylko pierdolona Darmowa gra, a oni się zachowują jakby krzywdził ich matki.... Niech umyją paździerze, sukwy...
Swoją drogą pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłem "Mag1k ciśnie na ventrilo" i to było właśnie na Sadolu
Swoją drogą pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłem "Mag1k ciśnie na ventrilo" i to było właśnie na Sadolu
Ma ktoś gdzieś frament tego audio "Niniejszym oświadczam pokemonom świata..." ?
żalosne, wiekszosc ludzi i tak go skumala wiec nie wdize sensu dlaczego typo tak uparcie tam sie trzyma
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów