📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Lubię muzykę Jacksona i jego samego bo był biały...
Co to za pytanie - oczywiście WHITE
jestę w szoku !
gościu jet świetny ale to nie materiał na sadola
Następny kurwa znawca sadola sie znalazł.
Nieźle. Jeśli ktoś lubi takie twórczości, zapraszam do zapoznania się z twórczością Andy'ego McKee.
Ja pierdole znowu jakieś hipisy z gitarkami na sadolu
@asd1235
Szczerze mówiąc to wkurwia mnie robienie screenów profili i przechwalania się kto kiedy i dołączył, czy ile ma postów/piw oraz ogólna pogarda dla nowych użyszkodników. Gościu napisał adekwatnie do filmu i tyle.
Szczerze mówiąc to wkurwia mnie robienie screenów profili i przechwalania się kto kiedy i dołączył, czy ile ma postów/piw oraz ogólna pogarda dla nowych użyszkodników. Gościu napisał adekwatnie do filmu i tyle.
Dla mnie to jest pierdolona kakofonia. Mógł jeszcze sobie kurwa trąbkę w dupę wsadzić i puszczać bąki do rytmu. Gitara to ma być gitara nie jakiś jebany bębenek.
Only White !!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów