📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
to gówno się już wersji dabstep doczekało...
Spytaj się teraz gimba co to jest dyskietka -_- Albo licealisty o ich wczesną formę - "miękkie ośmiu calowe dyskietki" o zawrotnej pojemności 80kB
a po jakiego chuja mamy sie pytać gumbusa co to dyskietka na chuj mu ta wiedza ? było minęło ...
Tego gówna nie da się słuchać w oryginale, a zrobienie tego covera na czymś takim jak stacja dyskietek, to zwyczajna profanacja
Temu wieśniakowi bliżej do czarnuchów niż Słowian....
jestem dumny że tego syfu nawet w normalnej wersji jeszcze nie słuchałem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów