📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Nie wiem czy się śmiać czy płakać bo nieźle ludziom odpierdala od tego Covida. Zakładam że tym ludziom już nerwy puszczają bo u niektórych sytuacja niewesoła
1:45 "chłopie kurwa chodzisz kurwa plujesz kurwa kopiesz kurwa pojebało ci sie w dupie kurwa?" elokwentnie kurwa
Dwóch facetów nagrywa materiał stojąc z boku. Podchodzi jakiś zjeb i ich zaczepia i pluje... Potem patologiczna zmywara tego typa chodzi i szczeka. Oni nie na covid powinni się zaszczepić tylko leki od psychiatry powinni brać.
Grażynka covidiańska oczywiście na nos nie zakłada ale innych poucza by ubierali tak tvp i tvn zrobiły gówno z resztek mózgu
Dziel i rządź w praktyce. Lata zezwierzęcenia pod parasolem socjalistycznym plus lata pseudodemokracji gdzie czerwona pseudointeligencja która pozakładała sobie stacje telewizyjne, radia i gazety mówi kim trzeba gardzić a kogo wielbić.
I potem takie oto przykłady. Poziom kibolstwa a święte przekoanie o swojej racji i wyjątkowości.
I potem takie oto przykłady. Poziom kibolstwa a święte przekoanie o swojej racji i wyjątkowości.
Kurwa takich dwóch byków... powinni napierdolić i jemu i tej babie. Bankowo dłuuuugo żałowali, że tego nie zrobili.
Ten co pluł, to 3/4 sadola w pigułce.
ra0mir napisał/a:
k***a takich dwóch byków... powinni napie**olić i jemu i tej babie. Bankowo dłuuuugo żałowali, że tego nie zrobili.
Może po tym jak nagranie się skończyło. Oby
Co to sa covidianie? Co to za nowomowa prymitywnycj polaczkòw bez wykształcenia? Jakieś prawicowe zjeby dla ktorych covid nie istnieje? Ziema jest plaska, wxszczepionkach sa cipy, bozia istnieje? Debile.
te testy to do zakładu psychiatrycznego robią? czy jakieś inne.
Miles87 napisał/a:
Co to sa covidianie? Co to za nowomowa prymitywnycj polaczkòw bez wykształcenia? Jakieś prawicowe zjeby dla ktorych covid nie istnieje? Ziema jest plaska, wxszczepionkach sa cipy, bozia istnieje? Debile.
Ja pierdole. Co za zjeb.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów