18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Ćpun + torba = dramat
Mateush444 • 2015-03-19, 10:21
Zacznę od całej tej gównoburzy na temat ćpuna dławiącego się torbą z biedronki. Nie wiem jak trzeba być ślepym i mówić, że to policji wina. Nie, nie jestem z policji, nie mam w rodzinie policjanta. Po prostu mam oczy. Nie mówię też, że policja ma rację bo w wielu przypadkach nadużywa prawa, ale jeśli słyszę ćpun + policja to wiadomo o co chodzi. Zapewne 99% ćpunów to JP HWDP i w przypadkach zatrzymania: spierdalają, sapią lub jedzą torbę z biedronki.

Kolejna rzecz "Policja nie ma prawa używać przemocy". To ja się pytam na chuj ciągle tutaj sapanie, że jest zakaz noszenia broni. Mam rozumieć, że policjant ma dostawać po mordzie lub być postury Hardkorowego Koksa i obezwładnić, a zwykły random będzie mógł napierdalać po ludziach nie patrząc na nic bo ktoś przypadkiem się otrze w autobusie.

Niedawno wrzucono filmik jak czarnuch napada na policjantów ze śrubokrętem. No i nie było zdziwienia komentarze typu "Jakbyś codziennie na służbie mógł zginąć bo pierdolone czarnuchy się nie ucywilizowały, to też byś wolał go zastrzelić zamiast mieć śrubokręt w gardle. Gliniarz pewnie ma np rodzinę, która jest dla niego ważniejsza niż jakiś brudas-schizofrenik-ślusarz." I gdzie tu kurwa logika??? Dojebali murzyna - ok, ćpun zadławił się - drama, napierdalanie cegłami w innych psów. Całe ich demonstracje pokazują poziom jaki reprezentują (najebana i naćpana hołota w dresach z kapturem na łbie). Żeby nie było, że przypierdalam się do ubioru to powiem, że często sam taki noszę bo wygodnie, chodziło tu o stan umysłu.

Nie chcę maści na ból dupy tylko na ból głowy, bo jak widzę światopogląd niektórych to można raka dostać...
Zgłoś
iNcyde 2015-03-19, 13:35
gównoburza na temat ćpuna - gimb ocenia
Zgłoś
Mateush444 2015-03-19, 13:37 3
RapujacyToster napisał/a:

Masz dzieci? Jeśli nie to pewnie kiedyś będziesz miał,życzę ci kurwa z całego serca żeby kiedyś twoje dziecko zmarło za gram suszu.Jak ten "ćpun" o którym piszesz.Bez pozdrowień.Kurwo.

Ja życzę ci kurwa tego żeby taki naćpany pener wyruchał twoją żonę i dzieci na twoich oczach bo nie będziesz mu chciał dać na PÓŁ GRAMA.
Zgłoś
f................l 2015-03-19, 13:42 2
@Mateush444 bez przesady z tymi zyczeniami ale faktycznie takie wypadki miały już miejsce cpun = utylizacja i tak powinno się to odbywać.
Zgłoś
Synek725 2015-03-19, 13:43
Widzę kurwa że polska i rodacy jak zawsze zacofani w chuj, naprawdę kurwa jak można nazywać człowieka cpunem za zioło
Zgłoś
Falcao 2015-03-19, 13:44 2
Ci co bronią tego gostka to bezmyślne magmy pozbawione mózgu otępione przez komercyjne media. Bo jak juz chciał zajarać to mógł to zrobić w domowym zaciszu ewentualnie gdzieś ze znajomymi w plenerze a nie gdzies w parku czy centrum i przy tym robił jakiś hałas w końcu ktos ta policje wezwał. Selekcja naturalna
Zgłoś
P................e 2015-03-19, 13:53 5
RapujacyToster napisał/a:

Masz dzieci? Jeśli nie to pewnie kiedyś będziesz miał,życzę ci kurwa z całego serca żeby kiedyś twoje dziecko zmarło za gram suszu.Jak ten "ćpun" o którym piszesz.Bez pozdrowień.Kurwo.

Policja, która wykonuje swoją pracę (i specyfika tej pracy czasami wymaga żeby komuś pierdolnąć) zła, ale osiedlowy łachmyta który życzy dzieciom drugiego człowieka śmierci z powodu ćpuna jest dobry, tak? Pierdolnij się w łeb człowieku.

Dziwią mnie takie niedorobione cioty, które łamią prawo i potem płaczą, że policja zła, bo ich zawinęła. Jak ktoś się na siłę chce pchać za kratki (albo do piachu) to mu się to uda. Skoro wiesz jeden z drugim, że trawka jest nielegalna, to po chuj ją jarasz na ławeczce na osiedlu/w parku itp? Idź i zajaraj w domu z kolegami, czy nawet w piwnicy w bloku. Miałem takich spierdolonych znajomych, którzy idąc na mecz w Krakowie (gdzie w dniu meczu jest chyba większe stężenie psów niż na komendzie wojewódzkiej) brali ze sobą zioło i potem JP bo im odwiesili zawiasy. Już pomijając ćpanie, jak ktoś jest debilem to się sam wytępi. [/list]
Zgłoś
bowmanek 2015-03-19, 13:54 2
Skoro jest w Polsce tylu zwolenników narkotyków, to niech zaczną popierać Korwina, albo niech założą własną partię. Ja ich z chęcią poprę. Dorosły człowiek, powinien móc decydować o sobie.

Z narkotykami, może być jak z ochroną. Dawniej mafia wbijała komuś do sklepu i chciała pieniędzy, za "pilnowanie porządku". Potem po prostu powstały agencje ochroniarskie i działalność tych ludzi została zalegalizowana. Z narkotykami może być podobnie. Jak ktoś siedzi w temacie, to w przypadku legalizacji otwiera działalność gospodarczą i robi na tym pieniądze. Państwo oszczędza, bo policja już nie zajmuje się walką z narkotykami. Diler nie ryzykuje więzieniem, a odbiorca dostaje czysty narkotyk, bo państwo kontroluje sprzedawców. Wszyscy na tym dobrze wychodzą. Przynajmniej ja tak to widzę, osoba która nigdy nie miała z narkotykami do czynienia.

PS Należę do tej części sadola, która ceni sobie policję. Miałem w podstawówce i gimnazjum kontakt z patologią JP 100%, niektórzy pewnie już nie żyją. I ludzie tacy jak oni, mogą glin nie lubić. Mnie nigdy nawet nie spisywali. Obecność dwuosobowych patroli policyjnych jest zdecydowanie lepsza, niż widok dresików-cwaniaczków ze starą nokią w łapie, gibiących się w rytm jakiegoś gównianego utworu zapisanego w formacie midi. Przechodząc obok posterunku policji nie mam żadnych negatywnych odczuć. Mam je za to przechodząc obok bramy prowadzącej do starych i odrapanych kamienic, z których śmierdzi potem i wódą.
Zgłoś
Brackibrat 2015-03-19, 13:57
Przyznaj się gnoju, jesteś lamusem
Zgłoś
YooHoo 2015-03-19, 14:02
@Falcao, ciekawe co jarał. Pewnie jakiegoś dopa czy ki chuj, a każdy spina, że zioło. Trawkę od czasu do czasu zapalę i zaczepki szukać mi się nie widzi.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów