18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Ćpun + torba = dramat
Mateush444 • 2015-03-19, 10:21
Zacznę od całej tej gównoburzy na temat ćpuna dławiącego się torbą z biedronki. Nie wiem jak trzeba być ślepym i mówić, że to policji wina. Nie, nie jestem z policji, nie mam w rodzinie policjanta. Po prostu mam oczy. Nie mówię też, że policja ma rację bo w wielu przypadkach nadużywa prawa, ale jeśli słyszę ćpun + policja to wiadomo o co chodzi. Zapewne 99% ćpunów to JP HWDP i w przypadkach zatrzymania: spierdalają, sapią lub jedzą torbę z biedronki.

Kolejna rzecz "Policja nie ma prawa używać przemocy". To ja się pytam na chuj ciągle tutaj sapanie, że jest zakaz noszenia broni. Mam rozumieć, że policjant ma dostawać po mordzie lub być postury Hardkorowego Koksa i obezwładnić, a zwykły random będzie mógł napierdalać po ludziach nie patrząc na nic bo ktoś przypadkiem się otrze w autobusie.

Niedawno wrzucono filmik jak czarnuch napada na policjantów ze śrubokrętem. No i nie było zdziwienia komentarze typu "Jakbyś codziennie na służbie mógł zginąć bo pierdolone czarnuchy się nie ucywilizowały, to też byś wolał go zastrzelić zamiast mieć śrubokręt w gardle. Gliniarz pewnie ma np rodzinę, która jest dla niego ważniejsza niż jakiś brudas-schizofrenik-ślusarz." I gdzie tu kurwa logika??? Dojebali murzyna - ok, ćpun zadławił się - drama, napierdalanie cegłami w innych psów. Całe ich demonstracje pokazują poziom jaki reprezentują (najebana i naćpana hołota w dresach z kapturem na łbie). Żeby nie było, że przypierdalam się do ubioru to powiem, że często sam taki noszę bo wygodnie, chodziło tu o stan umysłu.

Nie chcę maści na ból dupy tylko na ból głowy, bo jak widzę światopogląd niektórych to można raka dostać...
Zgłoś
SuchyArbuz 2015-03-19, 10:34 50
Zaraz się patusy na Ciebie rzuca, że powiedziałeś prawdę o ich prawilniaku i nich samych. Piwerko.
Zgłoś
Kluposz 2015-03-19, 10:44 12
Ale nikogo nie interesuje Twoje zdanie.
Zgłoś
f................l 2015-03-19, 10:44 4
BANDA DEBILI teraz broni się cpuna następnie kto będzie tym dobrym ? może gwałciciel , zastanowcie się nad swoja egzystencja . Brawa za prawde @Mateush444
Zgłoś
Hellcat 2015-03-19, 10:45 1
Najlepsze jest ich oburzenie na fejsie w komentarzach.
Zgłoś
Mateush444 2015-03-19, 10:46 20
Kluposz napisał/a:

Ale nikogo nie interesuje Twoje zdanie.

Jesteś pokroju tych ludzi, o których pisałem. Pierdolisz głupoty bo myślisz, że będziesz śmieszny.
Zgłoś
WhoCaresAboutNik 2015-03-19, 10:56 1
Zgłoś
Bulkowsky 2015-03-19, 11:03 5
Ogólnie to mam w dupie ten temat, ale czy ten typ nie miał przy sobie przypadkiem jednego grama marihuany? To chyba nie jest jakaś kosmiczna ilość. Kolesia nie znałem, wy widocznie tak, skoro mówicie, że to był ćpun...
Zgłoś
SusScrofa 2015-03-19, 11:10 10
Ktoś chyba tu chce prawo szariatu wprowadzić. Palę trawkę- ćpun, napierdalam w żyłę kompot- ćpun. Piję piwo- alkoholik i degenerat, jebnę denaturat- alkoholik i degenerat.. etc. Naprawdę nie ma różnicy?
Zgłoś
boss. 2015-03-19, 11:14 16
@Mateush444
Pierdolisz głupoty.Nazywasz dzieciaka,bo 19 lat to w sumie jeszcze dzieciak,ćpunem bo miał trochę trawki przy sobie.Pierdolnij się w łeb.Co do przebiegu jego zatrzymania i śmierci to prawdę zna tylko policjant który go zatrzymywał.Jedno jest pewne,chłopak się wystraszył i chciał połknąć to co przy sobie miał.Resztę powinno wyjaśnić wnikliwe dochodzenie.
@suchyarbuz
Nazywasz ludzi patusami bo mają swoje zdanie?Jesteś turbo debilem.
Zgłoś
voidinfinity 2015-03-19, 11:26 4
Mateush444 napisał/a:

Kolejna rzecz "Policja nie ma prawa używać przemocy". To ja się pytam na chuj ciągle tutaj sapanie, że jest zakaz noszenia broni. Mam rozumieć, że policjant ma dostawać po mordzie lub być postury Hardkorowego Koksa i obezwładnić, a zwykły random będzie mógł napierdalać po ludziach nie patrząc na nic bo ktoś przypadkiem się otrze w autobusie.

Pewnie nie słyszałeś, że angielska policja nie nosi broni palnej?

Ja wiem - prawdziwa cebula, nigdy nie opuszcza grządki.

Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Zgłoś
SuchyArbuz 2015-03-19, 11:29 19
@up Jedynym debilem jak narazie jesteś Ty, rozjebałeś mnie tym "bo mają swoje zdanie" to to samo jak te jebnięte gimbusiary na hejt na biebera odpowiadają "bo co bo spełnia marzenia?" szkoda mi takich ludzi, a raczej ziemi i ze nosi takich bezmózgów. Nazywam ich patusami bo:
- hwdp JP itp.
- rzucają się jak zobaczą policjanta jakby im wiertarką hemoroidy skrobali
- nie maja wykształcenia a mnożą się na potęgę po czym płaczą ze nie ma kasy
- jak jednak juz dorwa się do pinionszkuf to przechleja albo przecpaja
- pełno udokumentowanych przypadków jak po zmroku szukają zaczepki, typowy najebany łysy dres
- 90% z nich to analfabeci, przykładem są co po niektóre przypadki na tym portalu, nawet tak prostego słowa jak "chuj" nie potrafią napisać bez błędu, nie mówiąc już o składni.
Znalazłbym tego więcej, ale chyba każdy normalny człowiek zdaje sobie sprawę z tego, że to debile, białe cygaństwo.
Zgłoś
Mateush444 2015-03-19, 11:31 8
boss.,
Sam się pierdolnij jeśli uważasz, że wpierdalanie torby jest bardzo pomysłowe... Szkoda, że nie miał pistoletu przy sobie. Wtedy pierdolnął by sobie w głowę sam i było by po kłopocie. Ze strachu to się zesrać można, a nie pozawijane zielsko jeść. A co do tego trochę trawki przy sobie. Tak masz rację na pewno palił to pierwszy raz, tylko pół grama i obracał się w dobrym gronie. Razem z tym całym chlewem, które teraz napierdala pustakami w komisariat.
Zgłoś
voidinfinity 2015-03-19, 11:37 3
Mateush444 napisał/a:

boss.,
Sam się pierdolnij jeśli uważasz, że wpierdalanie torby jest bardzo pomysłowe... Szkoda, że nie miał pistoletu przy sobie. Wtedy pierdolnął by sobie w głowę sam i było by po kłopocie. Ze strachu to się zesrać można, a nie pozawijane zielsko jeść. A co do tego trochę trawki przy sobie. Tak masz rację na pewno palił to pierwszy raz, tylko pół grama i obracał się w dobrym gronie. Razem z tym całym chlewem, które teraz napierdala pustakami w komisariat.

Bardzo pomysłowe jest prawo, które kara za posiadanie dowolnej ilości - przy uznaniowym rozróżnieniu handel/użytek własny.

Ale oczywiście bycie spierdoliną umysłową uniemożliwia powiązania przyczyn ze skutkami.

SuchyArbuz napisał/a:

@up Jedynym debilem jak narazie jesteś Ty, rozjebałeś mnie tym "bo mają swoje zdanie" to to samo jak te jebnięte gimbusiary na hejt na biebera odpowiadają "bo co bo spełnia marzenia?" szkoda mi takich ludzi, a raczej ziemi i ze nosi takich bezmózgów. Nazywam ich patusami bo:

Co masz do bibera cebulaku?

Dupka boli, że gówniarz zarabia w jeden dzień więcej, niż ty przez całe życie, przerzucając gruz?

Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Zgłoś
Bulkowsky 2015-03-19, 11:37 3
Mateush444 napisał/a:

A co do tego trochę trawki przy sobie. Tak masz rację na pewno palił to pierwszy raz, tylko pół grama i obracał się w dobrym gronie. Razem z tym całym chlewem, które teraz napierdala pustakami w komisariat.

Przepraszam Cię najmocniej, ale co Ty pierdolisz?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów