Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Pamiętajcie by używać własnych igieł i strzykawek, gdy będziecie sobie marihułane wstrzykiwać.
Nie ćpaj tyle kolego bo Ci literki z klawiatury uciekają
O już wielce obruszony brudas... Oczywiście kontratak na kościół, żeby gimby temat podłapały. Trochę dystansu durniu!
Już wielce oburzony idiota, który nie potrafi czytać ze zrozumieniem.
O już wielce obruszony brudas... Oczywiście kontratak na kościół, żeby gimby temat podłapały. Trochę dystansu durniu!
stary... jest ladna podoga, wez sie przejdz na dwor bo od tego siedzenia w pokoju i wciagania wlasnych bakow w glowie Ci sie cos popierdolilo
Bez kitu nie mam ani do Woodstocku ani do Mayday problemu - ale wkurwia mnie jak przygania kocioł garnkowi - tacy kurwa wszyscy pożadni ? na inne forum spierdalać bo jak sama nazwa wskazuje nie jest to miejsce dla was.
www.jestem-gimbusem-i-powinienem-nieżyć.pl - domene kupić najlepiej i zainicjować kabany coś w swoim życiu .. coś poza przyjmowaniem w dupe starego jak popije i pierdoleniem w necie o rzeczach o których nie macie pojęcia.
(do przyszłych komentarzy głównie to się odnosi - nie mogłęm się po prostu doczekać na bande debili z pod znaku dubstep or die.)
@Bongman
Mimo że dowcipy które wrzucasz nie smieszyły mnie nawet jak byłem embrionem - to i tak img z księdzem GOOD ONE
@BongMan to co już się stało to się nie odstanie, to że wrzucasz głupie obrazki nie zmieni tego, że ssałeś księdzu z własnej woli
Następny imbecyl. Przeczytaj jeszcze raz.
To jest ogłoszenie parafialne. Pojawiła się taka odpowiedź:
Ja ją tu tylko wrzuciłem. Nie jestem autorem. Jak tu wrzucę kurwa operę Verdiego to też będziesz mi robił wycieczki osobiste jakbym był jej autorem? Zrozumiałeś, półmózgu, czy trzeba ci to narysować?
Ja ją tu tylko wrzuciłem. Nie jestem autorem. Jak tu wrzucę kurwa operę Verdiego to też będziesz mi robił wycieczki osobiste jakbym był jej autorem? Zrozumiałeś, półmózgu, czy trzeba ci to narysować?
Zamknij faken piździoche oszołomie, raz w życiu byłeś na woodstoku i wielki z ciebie obrońca. Mi osobiście tego typu koncerty średnio podchodzą, z kolei znajomi lubią takie klimaty, ale nikt się kurwa nie spina przy zaczepkach typu ćpunstook, brudstook...who cares?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów