Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Cpuństoock
H................g • 2012-07-07, 22:12
Pamiętajcie by używać własnych igieł i strzykawek, gdy będziecie sobie marihułane wstrzykiwać.

Zgłoś
Ishigo 2012-07-07, 23:15
Chyba kogoś ostro pogieło ...

Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie.
— Albert Einstein
Zgłoś
BongMan 2012-07-07, 23:17 45
To jest ogłoszenie parafialne. Pojawiła się taka odpowiedź:

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
wiktor4024 2012-07-08, 0:07
Ale za to zajebiście szczęśliwe
Zgłoś
o................i 2012-07-08, 0:18
Hacerking napisał/a:

Pamiętajcie by używać własnych igieł i strzykawek, gdy będziecie sobie marihułane wstrzykiwać.

Nie ćpaj tyle kolego bo Ci literki z klawiatury uciekają
Zgłoś
Luis 2012-07-08, 0:29
dalibyście sobie już siana powoli z tym wstrzykiwaniem maryśki. Tak robią tylko martwe płody.
Zgłoś
H................g 2012-07-08, 1:01
@Oski pisownia zamierzona
Zgłoś
Z................y 2012-07-08, 10:50 4
BongMan napisał/a:

Obrazek

O już wielce obruszony brudas... Oczywiście kontratak na kościół, żeby gimby temat podłapały. Trochę dystansu durniu!
Zgłoś
BongMan 2012-07-08, 11:40
Zly_wrecz_okropny napisał/a:

O już wielce obruszony brudas... Oczywiście kontratak na kościół, żeby gimby temat podłapały. Trochę dystansu durniu!

Już wielce oburzony idiota, który nie potrafi czytać ze zrozumieniem.

Fazi

Pih
Zgłoś
Zuku1916 2012-07-08, 11:43
Zly_wrecz_okropny napisał/a:

stary... jest ladna podoga, wez sie przejdz na dwor bo od tego siedzenia w pokoju i wciagania wlasnych bakow w glowie Ci sie cos popierdolilo
Zgłoś
Leothyr 2012-07-08, 12:06 1
Nie jadę na ćpunstok, nie chcę wrócić z hivem i bez dziewictwa!
Zgłoś
BILBO18 2012-07-08, 12:50 2
@BongMan to co już się stało to się nie odstanie, to że wrzucasz głupie obrazki nie zmieni tego, że ssałeś księdzu z własnej woli
Zgłoś
Devilyn 2012-07-08, 13:17
Nieno - lepiej na wolny od narkotyków MayDay jechać - tam panowie NA TRZEŹWO w białych rękawiczkach gwiżdżą gwizdkiem z chuj wie jakiego powodu - prawdopodobnie w imię trzeźwości i hejta do narkotyków.

Bez kitu nie mam ani do Woodstocku ani do Mayday problemu - ale wkurwia mnie jak przygania kocioł garnkowi - tacy kurwa wszyscy pożadni ? na inne forum spierdalać bo jak sama nazwa wskazuje nie jest to miejsce dla was.

www.jestem-gimbusem-i-powinienem-nieżyć.pl - domene kupić najlepiej i zainicjować kabany coś w swoim życiu .. coś poza przyjmowaniem w dupe starego jak popije i pierdoleniem w necie o rzeczach o których nie macie pojęcia.

(do przyszłych komentarzy głównie to się odnosi - nie mogłęm się po prostu doczekać na bande debili z pod znaku dubstep or die.)

@Bongman

Mimo że dowcipy które wrzucasz nie smieszyły mnie nawet jak byłem embrionem - to i tak img z księdzem GOOD ONE
Zgłoś
BongMan 2012-07-08, 14:36
BILBO18 napisał/a:

@BongMan to co już się stało to się nie odstanie, to że wrzucasz głupie obrazki nie zmieni tego, że ssałeś księdzu z własnej woli

Następny imbecyl. Przeczytaj jeszcze raz.
Cytat:

Ja ją tu tylko wrzuciłem. Nie jestem autorem. Jak tu wrzucę kurwa operę Verdiego to też będziesz mi robił wycieczki osobiste jakbym był jej autorem? Zrozumiałeś, półmózgu, czy trzeba ci to narysować?

Fazi

Pih
Zgłoś
Z................y 2012-07-08, 14:58
BongMan napisał/a:

Ja ją tu tylko wrzuciłem. Nie jestem autorem. Jak tu wrzucę kurwa operę Verdiego to też będziesz mi robił wycieczki osobiste jakbym był jej autorem? Zrozumiałeś, półmózgu, czy trzeba ci to narysować?

Zamknij faken piździoche oszołomie, raz w życiu byłeś na woodstoku i wielki z ciebie obrońca. Mi osobiście tego typu koncerty średnio podchodzą, z kolei znajomi lubią takie klimaty, ale nikt się kurwa nie spina przy zaczepkach typu ćpunstook, brudstook...who cares?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów