Tak mnie zastanawia. Ci co uprawiają takie sporty ekstremalne (bmx, deskorolka, to co w filmie), nazywani są pizdami w rurkach.
Bo wiemy do czego takie sporty prowadzą
Bo wiemy do czego takie sporty prowadzą
Drugi kolego, to tylko twoje wyobrażenie, więc swoje homofantazje odstaw na boczny tor, bo ten sport akurat jest całkiem spoko, nie to co te cioty na szosówkach, czy zapaśnicy co się przytulają, albo kulturyści, których rajcuje ich własne cielsko.
muszą mieć w cholerę kasy z tego że stać ich potem na leczenie ...
Jeszcze jeden kolego, zawodowcy mają sponsorów, a amatorów nawet na NFZ poskładają.
Drugi kolego, to tylko twoje wyobrażenie, więc swoje homofantazje odstaw na boczny tor, bo ten sport akurat jest całkiem spoko
Ja tylko wrzuciłem dwóch typów na drabince, ale skoro mówisz że to sport i to całkiem spoko to przepraszam
Jak już narażać życie, to lepiej spróbować FMX, ale do tego trzeba mieć sporo kasy chociaż taki jeden pokazał, że jak się bardzo chce, to nawet brak kasy nie jest przeszkodą
Kolego gdzieś tam wyżej, to jest Dirt Jumping.
Drugi kolego, to tylko twoje wyobrażenie, więc swoje homofantazje odstaw na boczny tor, bo ten sport akurat jest całkiem spoko, nie to co te cioty na szosówkach, czy zapaśnicy co się przytulają, albo kulturyści, których rajcuje ich własne cielsko.
Jeszcze jeden kolego, zawodowcy mają sponsorów, a amatorów nawet na NFZ poskładają.
haha, nie wiem dlaczego tyle razy wyjebywałem się na dirtach, że z boku wyglądało to jakbym miał złamane conajmniej wszystko i to w 3 miejscach a tak naprawde wstawałem, otrzepywałem się i leciałem do rowera, bo to on tak naprawdę kosztuje z nerkę czy coś w tym rodzaju
Myślałem, że po pierdoleniu pisowcow o tym dlaczego zakaz aborcji jest super, nie przeczytam nic głupszego w najbliższym czasie. Takie zaskoczenie.
Kurwa na jakim dnie intelektualnym jest to społeczeństwo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów