W nawiązaniu do tematu, który ukazał się tu 2 tyg. temu, którego nie mogę znaleźć a którego wydźwięk brzmiał mniej więcej MALO KTO PAMIĘTA Counter Strike'a, postanowiłem podzielić się z Wami moja nowa zabawka de_Train
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jeśli o CS mowa, to przykład inteligencji graczy.
Gimnazjum, sporo osób się tym jara, gra w jakichś klanach i rozpierdala hajs rodziców w kafejkach internetowych, ja mam wyjebane po 5min gry w tego gniota. Któregoś dnia w szkole jak zwykle pierdolą o tej chujowej gierce i słyszę coś w stylu:
- ... no i jebłem mu edżota.
A potem to słowo się wiele razy powtarzało, więc w końcu pytam któregoś, co to jest ten jebany edżot, bo pojęcia nie mam.
- A to taki z ciebie Anglik pierdolony? - byłem najlepszy w szkole z angielskiego, toteż jak któremuś udało się mnie zagiąć, to był powód do świętowania.
- No nie wiem co to jest edżot.
- Hahaha - śmiech gimbusa (już w gimnazjum wysoce odstawałem inteligencją od reszty) i woła drugiego:
- Ej, on nie wie co to jest edżot!
- Hahaha to taki Amerykanin zajebany?!
- Hahaha.
- Hahaha.
- Hahaha.
Jak już wszyscy się dowiedzieli, że nie wiem co to jest edżot i każdy mnie wyśmiał, w końcu udało mi się wydobyć od jednego odpowiedź.
- No edżot, czyli strzał w głowę.
- Nie headshot przypadkiem?
Cisza, a po chwili zmiana tematu
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Gimnazjum, sporo osób się tym jara, gra w jakichś klanach i rozpierdala hajs rodziców w kafejkach internetowych, ja mam wyjebane po 5min gry w tego gniota. Któregoś dnia w szkole jak zwykle pierdolą o tej chujowej gierce i słyszę coś w stylu:
- ... no i jebłem mu edżota.
A potem to słowo się wiele razy powtarzało, więc w końcu pytam któregoś, co to jest ten jebany edżot, bo pojęcia nie mam.
- A to taki z ciebie Anglik pierdolony? - byłem najlepszy w szkole z angielskiego, toteż jak któremuś udało się mnie zagiąć, to był powód do świętowania.
- No nie wiem co to jest edżot.
- Hahaha - śmiech gimbusa (już w gimnazjum wysoce odstawałem inteligencją od reszty) i woła drugiego:
- Ej, on nie wie co to jest edżot!
- Hahaha to taki Amerykanin zajebany?!
- Hahaha.
- Hahaha.
- Hahaha.
Jak już wszyscy się dowiedzieli, że nie wiem co to jest edżot i każdy mnie wyśmiał, w końcu udało mi się wydobyć od jednego odpowiedź.
- No edżot, czyli strzał w głowę.
- Nie headshot przypadkiem?
Cisza, a po chwili zmiana tematu
BongMan napisał/a:
(już w gimnazjum wysoce odstawałem inteligencją od reszty)
O kurwa BongMan, najlepszy zart jaki opowiedziałeś!
Całkiem spoko, że choć trochę udało Ci się odtworzyć wirtualną mapkę mimo to nie jest jeszcze jak train Do Świdnicy mam niedaleko więc, może kiedyś się skuszę i wybiorę postrzelać. Pozdrawiam i gratuluje chęci.
Nawet nie napisał jaki jest ping na tym serwerze i czy jest zabezpieczony przed hackami
Bongman To było tak suche, że nawet nie pomyślałem, że to ty mogłeś napisać
doozylem kilka pierdulek by bardziej przypominalo CS1.6 ale jakosc mi sie zpier*olila.
Też mi kiedyś broń do lewej ręki przełożyło.
Otwórz konsole (za pomocą ~) i wpisz
Kod:
cl_righthand 1
Na sadistic'u cała prawda !!!
Otwórz konsole (za pomocą ~) i wpisz
Kod:
cl_righthand 1
o.0
Tippmann Bravo One? czy się mylę. Ja mam Bravo one i wygląda właśnie tak samo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów