Rebeliant napisał/a:
@up: A mi tam wszyscy zbędni. Im więcej i mocniej tam coś wybucha tym bardziej raduje się ma dusza. Bliski Wschód - 100% do eliminacji. Świat byłby po prostu zajebisty bez nich wszystkich!
Czy to nie ty czasami pisałeś pod którymś filmem że główne partie polityczne w Polsce to jedno zło? Powiem ci tak. Niemal wszyscy politycy na świecie to jedno zło.
Niedawno oglądałem n yt film w którym gość powiedział że głównym zadaniem partii politycznych w Polsce jest podtrzymywanie wojny Polsko-Polskiej. Zobacz jak pełowiec nienawidzi pisiorka i wice versa. Ktoś inny powiedział że w demokracji masz wybór między diabłem ubranym na niebiesko i diabłem ubranym na czerwono. Ten niebieski to prawica a czerwony to lewica. Dwie strony tego samego medalu. Teza i antyteza. Oni tworzą chaos i z tego chaosu budują swój porządek. Wszystko opiera się na tym że ludzie się wzajemnie nienawidzili. Dziel i rządź.
Jeśli ludzie będą się na to nabierać to ten syf który nam miłosiernie panuje nigdy się nie skończy. Myślisz że jesteś mądry bo nienawidzisz ciapaków? Nie różnisz się niczym od nienawistnego fana PO czy PIS. Dałeś się wciągnąć w wojnę ludzko ludzką.
My jeszcze mamy pół biedy bo na polskie miasta póki co nie spadają bomby. Mniej szczęścia mają kraje bliskiego wschodu dlatego że są solą w oku globalistów bo mają swoje niezależne banki centralne.
Niedługo polacy pojada na wojnę z Iranem. W imię czego ja się pytam. Co nam ten Iran zrobił?