Zauważyliście, że im ciemniejszy kolor skóry, tym więcej cudów i innych "niewytlumaczalnych" zjawisk?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żaden cud zwykła siła woli i chcieć to móc oraz samozaparcia
phrontch napisał/a:
Zauważyliście, że im ciemniejszy kolor skóry, tym więcej cudów i innych "niewytlumaczalnych" zjawisk?
ten kolor i stan najbardziej mi odpowiada
Geniuuuu napisał/a:
A tak na poważnie to jakiś pomysł? Cos ktoś?
zmył brud to się przedramię od bicepsa odkleiło Żeby tylko w takie czary mary wierzyli w Afryce. U nas lepiej? W piątek nie zapomnijcie się pomodlić za tych w czyśćcu , bo we wszystkich świętych modlitwa działa x 2(autentyk, który pamiętam z zajęć religii).
PS Tylko o datku nie zapomnijcie, bo siem wtedy nie liczy!
Geniuuuu napisał/a:
A tak na poważnie to jakiś pomysł? Cos ktoś?
Pewnie ma staw rzekomy. Łapa połamana jak chuj i może ją składać w harmonijkę.
śmiejecie się z czarnych a rydzykowi byście dupę wylizali katole jebani
jadowita20 napisał/a:
niezalezna.pl/31116-lista-wszystkich-polskich-egzorcystow
U nas też są tacy magicy, tylko mówi się na nich trenerzy personalni lub coache
Staw rzekomy po niezaleczonym złamaniu, kość w miejscu złamania pokrywa się tkanka chrzęstną i robi się patologiczny staw.
nowynick napisał/a:
zmył brud to się przedramię od bicepsa odkleiło Żeby tylko w takie czary mary wierzyli w Afryce. U nas lepiej? W piątek nie zapomnijcie się pomodlić za tych w czyśćcu , bo we wszystkich świętych modlitwa działa x 2(autentyk, który pamiętam z zajęć religii).
PS Tylko o datku nie zapomnijcie, bo siem wtedy nie liczy!
ale to dopiero w styczniu ...
@htp
jadowita20 napisał/a:
od tego jes Bidroń i tęczowi ..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów