Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już któryś raz z koleji widze chore porównania zarboków naszych do naszych sasiądów oraz innych państw. Ludzie kubeł zimnej wody na łeb! To, że ktoś za granicą miesiecznie zarabia 2000 ojro to nie znaczy, że zarabia on ponad 8tyś zł i żyje na takim poziomie jak my moglibyśmy pożyć za 8 koła, żyje mu sie na pewno lepiej niż "Kowalskiemu" który zarabia 2000zł, ale na pewno nową, nawet A4 z salonu nie wyjedzie za te pieniądze....
Chłopie wróć do szkoły i dowiedz sie co to jest "siła nabywcza pieniądza"
Kurwa, właśnie chciałem to napisać.. Eh, kiedyś jeszcze się trafi podobna okazja ;D
Marze o dniu w którym ludzie mieszkający w Polsce powiedzą dosyć i wyjdą wszyscy na ulice pokazać że to Oni są władzą a nie politycy marze o dniu w którym kościoły zaczną świecić pustkami bo ludzie obudzą się z letargu chorej religii marze o dniu w którym Polacy zaczną walczyć o swój własny kraj tak jak robili to ich dziadowie przelewali krew za naszą wolność a my teraz oddajemy to bez walki marze o dniu w którym Polska flaga załopocze z dumą i honorem a Polak będzie Polakiem w własnym kraju
Też czekam na ten dzień jednak, jeśli już nawiązujesz do naszych dziadków to oni właśnie walczyli z Bogiem a nie przeciw Jemu. Kościół, jako organizacja może i ma dzisiaj trochę ubytków ale nie dla księdza tam chodzisz...
@up Marzę o dniu, w którym nauczysz się stosować znaki interpunkcyjne.
A wy kurwa znowu o ortografie się czepiacie ....
Chłopak dobrze mówi ale nie, jak zawsze taki kutafon jak ty musi się dojebać o ortografie i nie ma znaczenia treść, bo kurwa nie postawił jebanych przecinków kropek i innych gówien...
jeśli ktoś ma jeszcze dziadka i babcie to niech korzysta
tak mi się skojarzyło
Jeżeli po 5-10 latach większość osób będzie chciała z powrotem wrócić do starych/aktualnych praw i polityków to proszę bardzo.
Bardzo ciekawi mnie czy taki "eksperyment prawicowy" by się udał, bo gorzej niż teraz (nie licząc takich ekstremów jak bolszewizm) być chyba nie może. Jak się uda - świetnie, silna i rozwijająca się Polska chyba większości pasuje, nie? Jak się nie uda - przynajmniej zamkniemy ryja wkurwiającej gimbusiarni która JKM'a i inne tego typu postacie wywyższa w każdym zakątku internetu pod Niebiosa.
A wy kurwa znowu o ortografie się czepiacie ....
Chłopak dobrze mówi ale nie, jak zawsze taki kutafon jak ty musi się dojebać o ortografie i nie ma znaczenia treść, bo kurwa nie postawił jebanych przecinków kropek i innych gówien...
Naprawianie kraju najlepiej zacząć od siebie. Bo jeśli ktoś nie potrafi w miarę poprawnie pisać i wysławiać się we własnym języku, to nie wiem jak on chce cokolwiek zmieniać. A od kutafonów to Ty sobie wyzywaj matkę, nie mnie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów