📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tydzień temu miałem rozkminę czy tego fejka wrzucić na sadola... Uznałem, że IQ ludzi jest większe niż 70 to nie wrzucałem bo każdy by się skapował, że to srank
@up
No nie wiem co teraz na ten ból dupy odpisać ale spróbuje... tysiące pseudo materiałów przedostaję się na główną a Ciebie boli temat, który mogłeś wrzucić parę dni temu. Ledwo wczoraj na Liveleak się ukazał, a Ty już go widziałeś jakiś czas temu. Cholera, Ty to masz internety opanowane w jednym palcu.
No nie wiem co teraz na ten ból dupy odpisać ale spróbuje... tysiące pseudo materiałów przedostaję się na główną a Ciebie boli temat, który mogłeś wrzucić parę dni temu. Ledwo wczoraj na Liveleak się ukazał, a Ty już go widziałeś jakiś czas temu. Cholera, Ty to masz internety opanowane w jednym palcu.
Mr.Drwalu napisał/a:
@up
No nie wiem co teraz na ten ból dupy odpisać ale spróbuje... tysiące pseudo materiałów przedostaję się na główną a Ciebie boli temat, który mogłeś wrzucić parę dni temu. Ledwo wczoraj na Liveleak się ukazał, a Ty już go widziałeś parę dni temu. Cholera, Ty to masz internety opanowane w jednym palcu.
Obrazek
Kurwa wyprzedziłeś mnie z odpowiedzią która miała brzmieć tak:
'w tym fejka widzisz oczywistego i coś o IQ piszesz a TU trzeba Ci było linki wysyłać mimo, że sprawa tak samo klarowna'
Ale zobaczcie jaka ta chińska medycyna ludowa jest skuteczna.
aż musze wylać swój ból dupy tutaj.
Jakiś czas temu na parkingu podszedł do mnie gościu, coś tam pierdoli że on bezdomny, właśnie stracił pracę a ma 2kę chłopaków na utrzymaniu, olałem go i wsiadłem do samochodu. Rozpakowywałem sobie jakieś tam rzeczy, ale tak mnie uderzyło, no gościu nie wyglądał na chlejusa, to dam mu piątaka - no ale nie za darmo. Pozbierałem z fury śmieci, podszedłem do niego i dałem mu je i od razu piątaka, żeby poszedł wyrzucić (myślę że chyba dobry zarobek), a on stoi dalej w miejscu, z moimi śmieciami w ręku. No ale dalej siedzę w furze, bo rozpakowuje fanty, włączam gps itp, chwile to zajmuje, no ale po czasie odjeżdżam. Patrzę w lusterku na tego typa, a skurwiel - jak tylko odjechałem - wyrzucił wszystko na ziemię i sobie poszedł. Pomyślałem, że wrócę i powiem, że jak tego nie pozbiera to zabiorę mu piątaka i rozjebie mordę, ale z drugiej strony szkoda czasu i przez tego fajfusa już żaden żul, tudzież ktoś podający się za włóczęgę nie otrzyma ode mnie pomocy. Jebać żuli i bezdomnych - zasłużyli sobie.
Dziękuję za uwagę.
Jakiś czas temu na parkingu podszedł do mnie gościu, coś tam pierdoli że on bezdomny, właśnie stracił pracę a ma 2kę chłopaków na utrzymaniu, olałem go i wsiadłem do samochodu. Rozpakowywałem sobie jakieś tam rzeczy, ale tak mnie uderzyło, no gościu nie wyglądał na chlejusa, to dam mu piątaka - no ale nie za darmo. Pozbierałem z fury śmieci, podszedłem do niego i dałem mu je i od razu piątaka, żeby poszedł wyrzucić (myślę że chyba dobry zarobek), a on stoi dalej w miejscu, z moimi śmieciami w ręku. No ale dalej siedzę w furze, bo rozpakowuje fanty, włączam gps itp, chwile to zajmuje, no ale po czasie odjeżdżam. Patrzę w lusterku na tego typa, a skurwiel - jak tylko odjechałem - wyrzucił wszystko na ziemię i sobie poszedł. Pomyślałem, że wrócę i powiem, że jak tego nie pozbiera to zabiorę mu piątaka i rozjebie mordę, ale z drugiej strony szkoda czasu i przez tego fajfusa już żaden żul, tudzież ktoś podający się za włóczęgę nie otrzyma ode mnie pomocy. Jebać żuli i bezdomnych - zasłużyli sobie.
Dziękuję za uwagę.
Ostatnio wymyśliłem taką metodę. Jak mnie jakiś żebrak pod sklepem albo gdzieś prosi o pieniądze, to mu mówię, że dam mu 100 złotych, jeśli cały dzień uczciwie przepracuje u mnie w ogródku, sprzątając okolice domu i tak dalej.
Ciągle czekam na pierwszego chętnego
Ciągle czekam na pierwszego chętnego
Velture napisał/a:
Nie używam liveleak'a misiu :*
Zostałeś wyjaśniony przez dwóch modów, ja na twoim miejscu nie odpisywał bym już zachowując resztki godności.
No i się czepili sadistikowego Janusza byznesu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów