"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerWielkie mi co. Ja wczoraj grając ze swoim 2 letnim bąblem kopnąłem piłkę, i trafiłem go tak, że mu butelka z piciem wypadła z rąk. Dzieciak prawie się rozpłakał i pobiegł przytulić się do matki. Takie rzeczy też się zdarzają, i nie świadczą o nieporadności rodzica, czy patologii. Jak miałem 8 lat, to włożyłem palce między drzwi i futrynę przy zawiasach. Ojciec zamykając drzwi cudem nie połamał mi palców. Tak więc mała z filmu ma cudownych rodziców, bo widać, że rodzice bardzo ją kochają.
ty mi lepiej powiedz jakim to trzeba być nie do rozwojem żeby nie umieć zrobić tak banalnej i prostej rzeczy jak otworzenie kartonu .by strzelać łapami przy otwieraniu kartonu ! czy jak to zwał tak zwał bo nie wiem jak to nawet nazwać.
Wielkie mi co. Ja wczoraj grając ze swoim 2 letnim bąblem kopnąłem piłkę, i trafiłem go tak, że mu butelka z piciem wypadła z rąk. Dzieciak prawie się rozpłakał i pobiegł przytulić się do matki. Takie rzeczy też się zdarzają, i nie świadczą o nieporadności rodzica, czy patologii. Jak miałem 8 lat, to włożyłem palce między drzwi i futrynę przy zawiasach. Ojciec zamykając drzwi cudem nie połamał mi palców. Tak więc mała z filmu ma cudownych rodziców, bo widać, że rodzice bardzo ją kochają.
Ty jesteś ojcem?! Ja pierdolę...
ty mi lepiej powiedz jakim to trzeba być nie do rozwojem żeby nie umieć zrobić tak banalnej i prostej rzeczy jak otworzenie kartonu .by strzelać łapami przy otwieraniu kartonu ! czy jak to zwał tak zwał bo nie wiem jak to nawet nazwać.
Przyganiał kocioł garnkowi. Dwa błędy w jednym prostym zdaniu, także z tym ferowaniem wyroków kto jest, a kto nie jest niedorozwojem, to bym się tak na Twoim miejscu jednak nie zapędzał...
Co do małej z filmiku - można mówić o pewnej dozie szczęścia, że starzy jednak nie postanowili użyć do otwarcia czegoś ostrego.
Do huja co za gówno tu wrzucacie, powinni was za to banować na wieczność !!!
☣ 404 tits not found ☣Przyganiał kocioł garnkowi. Dwa błędy w jednym prostym zdaniu, także z tym ferowaniem wyroków kto jest, a kto nie jest niedorozwojem, to bym się tak na Twoim miejscu jednak nie zapędzał...
Co do małej z filmiku - można mówić o pewnej dozie szczęścia, że starzy jednak nie postanowili użyć do otwarcia czegoś ostrego.
oj będę płakał bo się pomyliłem moje przeoczenie .bo ty szerloczku nigdy ci się nie zdarzyło pomylić ^^ nie bądź śmieszny ! kartony tak samo otwierasz jak ci z filmiku ? czy gorzej ?
oj będę płakał bo się pomyliłem moje przeoczenie .bo ty szerloczku nigdy ci się nie zdarzyło pomylić ^^ nie bądź śmieszny ! kartony tak samo otwierasz jak ci z filmiku ? czy gorzej ?
Co i rusz się "przeoczasz" uskuteczniając swoje osobiste wycieczki wobec innych użytkowników, a jak cię potraktować w podobny sposób to się oburzasz tak, że aż pyskówki nie potrafisz w składny sposób sklecić?
Może to jednak pora zastanowić się nad swoimi kompleksami i frustracją, bo w tym wieku to wstyd trochę zachowywać się jak zbuntowany gimnazjalista?
PS łap wirtualne piwko na ukojenie skołatanych nerwów.
Ty jesteś ojcem?! Ja pierdolę...
W przeciwieństwie do Ciebie zamiast ruchać kolegów, to wyruchałem i zapłodniłem kobietę.
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerCo i rusz się "przeoczasz" uskuteczniając swoje osobiste wycieczki wobec innych użytkowników, a jak cię potraktować w podobny sposób to się oburzasz tak, że aż pyskówki nie potrafisz w składny sposób sklecić?
Może to jednak pora zastanowić się nad swoimi kompleksami i frustracją, bo w tym wieku to wstyd trochę zachowywać się jak zbuntowany gimnazjalista?
PS łap wirtualne piwko na ukojenie skołatanych nerwów.
wiesz co mój wiek mnie nauczył żeby takich śmieci jak ty prowokować co ty na to misiaczku ? a że nie rozumiesz co się do ciebie pisze to twój wyłącznie problem mnie to jebie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów