📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nienażarte małpy.
Ile tego teraz biega po polskich osiedlach... modne mamusie ze swoimi odjebanymi jak na karnawał w RIO pociechami szczerzą mordki i krzyczą cukierek albo psikus...
Baltazar_4-20 napisał/a:
Ile tego teraz biega po polskich osiedlach... modne mamusie ze swoimi odjebanymi jak na karnawał w RIO pociechami szczerzą mordki i krzyczą cukierek albo psikus...
A daj pan spokój... wkurwiające wzorce z zachodu...
KrisCFC napisał/a:
A daj pan spokój... wkurwiające wzorce z zachodu...
no jasne, bo przecież kurwa w Polsce wszystko musi być smutne i doniosłe jak w jebanym kościele.
a już chciałem napisać że mnie dziwi że wszystkiego nie zajebali, ale stara małpa musiała dać przykład
up
już chciałem to samo co Ty napisać ale mnie wyprzedziłeś
już chciałem to samo co Ty napisać ale mnie wyprzedziłeś
Cukierków się im zachciało!Satanisty jebane!Satan zaorze im dupska za te cukierki!
elBiaauawy napisał/a:
no jasne, bo przecież kurwa w Polsce wszystko musi być smutne i doniosłe jak w jebanym kościele.
Kto mówi, ze musi być smutne?
BTW. Nie widzę nic wesołego w rysowaniu komuś po drzwiach "bo nie dał cukierka"... To chyba z leksza pojebane nie uważasz?
- drozdzowki z dzemem z wilczych jagod
- paczki z budyniem o smaku kreta do przeczyszczania rur
- cukierki z nadzieniem z barszczu sosnowskiego
- babeczki z drobnymi kawalkami zyletek(takie z 2-3mm)
- drozdzowki z dzemem z wilczych jagod
- paczki z budyniem o smaku kreta do przeczyszczania rur
- cukierki z nadzieniem z barszczu sosnowskiego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów