i to podwójny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a fu kurwa mac, powinien nim rzucic o podloge za to.
Rodzice napisał/a:
a fu kurwa mac, powinien nim rzucic o podloge za to.
Po twojej wypowiedzi wnioskuję że tobą w dzieciństwie ktoś musiał zajebać o podłogę i to nie jeden raz.
@ Rodzice
Ciekawe co ty zrobisz jak Twojemu dzieciakowi się uleje ? Taki komentarz wnioskuje że masz max 15 lat . Do piekła !
Ciekawe co ty zrobisz jak Twojemu dzieciakowi się uleje ? Taki komentarz wnioskuje że masz max 15 lat . Do piekła !
Pierdolony,bym mu z kapcia pociągnął. Dzieciaki są maksymalnie zjebane - śmierdzą, rzygają, płaczą, kosztują i zachowują się jak upośledzone. Zostawisz takie to ci umrze bo samo kurwa nie umie o siebie zadbać nawet. Paskudztwo :/
blackhunter6 napisał/a:
Po twojej wypowiedzi wnioskuję że tobą w dzieciństwie ktoś musiał zajebać o podłogę i to nie jeden raz.
a ja po twojej wypowiedzi wnioskuje, że tobą nie rzucali o podłogę i teraz bardzo ci tego brakuje. tak na odstersowanie spróbuj rzucić sobie patyk i pobiegać za nim. mojemu psu to pomaga tobie też powinno.
[ Komentarz dodany przez: blackhunter6: 2011-08-22, 11:48 ]
Chyba w tym momencie komentarz jest zbędny
Pozostaje mi tylko współczuć twoim przyszłym dzieciom.
Cytat:
a ja po twojej wypowiedzi wnioskuje, że tobą nie rzucali o podłogę i teraz bardzo ci tego brakuje. tak na odstersowanie spróbuj rzucić sobie patyk i pobiegać za nim. mojemu psu to pomaga tobie też powinno.
a ja po Twojej wypowiedzi wnioskuję, że jesteś za głupi, by dojść do jakichkolwiek wniosków
Kobietom prawdziwe piwo nie smakuje, więc jej reakcja mnie nie dziwi.
androgenius napisał/a:
Dzieciaki są maksymalnie zjebane - śmierdzą, rzygają, płaczą, kosztują i zachowują się jak upośledzone. Zostawisz takie to ci umrze bo samo kurwa nie umie o siebie zadbać nawet. Paskudztwo :/
Podobnie jak ty, tylko z dzieci może jeszcze coś wyrosnąć.
@~blackhunter6 po twojej wypowiedzi wnioskuję że za bardzo się napinasz i nie znasz się na żartach.
[ Komentarz dodany przez: blackhunter6: 2011-08-23, 11:15 ]
[ Komentarz dodany przez: blackhunter6: 2011-08-23, 11:15 ]
jak on kurwa trzyma to dziecko, ma śliniak więc pewnie jadło - po chuj nim kiwa w takiej pozycji nie potrafi przewidywać? i czemu ma taką słabą reakcję po wszystkim?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów