📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@up no w czasie nauki podstawowej ciężko już być "prymasem"
ogólnie gość zaprezentował najdłuższe zdanie jakie widziałem w życiu
ogólnie gość zaprezentował najdłuższe zdanie jakie widziałem w życiu
hejcior napisał/a:
Dla czego brak elementarnej wiedzy porównuje się z wrodzoną elokwencją i wyjątkowymi umiejętnościami czy talentami. Ja pierdole SZKOŁA PODSTAWOWA nie jest zbyt wygórowaną instytucją. Czy naprawdę tak ciężko przyswoić sobie, że pisze się "budowlanką" a nie "budowlankom"?
I skoro taka osoba ma świadomość własnego kretynizmu to powinien dać to do napisania komuś, kto umie to robić. Trudna sytuacja życiowa nikogo nie tłumaczy z braku szarych komórek.
A tak na marginesie....czy ten charakter pisma ma choć cień szansy należeć do tego półgłówka bez szkoły? Nie sądzę.
Więc cały temat do wyjebania.
On tak przyswoil wiedze jak i ty. Dla czego? Dla tego
Razem sobie chlopaki na wagary chodziliscie
A co wy kurwa myśleliście, że koleś z doktoratem jakiś esej napiszei na stanowisko w supermarkecie?
Błędy rażą w oczy. Chłop, mimo wszystko, chce utrzymać rodzinę i chce pracować. Jak jest pracowity i praca nie wymaga "wkładu językowego" to uważam, że powinien dostać tę robotę.
Pierdolenie.
Osobiście znam gościa, który potrafi rozłożyć i złożyć cały samochód na części. Traktory, kombajny, ogólnie cała mechanika dla niego to jak dla Was sranie. Bez wysiłku i od tak.
Koleś jednocześnie ma problemy z tym żeby się poprawnie podpisać, charakter pisma jak 5 latka, wypowiedzi "kulkom", "nogom" itd. na porządku dziennym i co?
Mieszka w wiosce gdzie nawet diabeł się nie wybierze, żeby dobranoc powiedzieć. Ze dwa lata temu dopiero telekomunikacja tam dotarła.
Ma żonę i dwójkę dzieci. Codziennie dowozi je ponad 30 km do szkoły. Odłożył już na ich studia, choć mają dopiero 9 i 11 lat.
Jest debilem ale jednocześnie dobrym mężem i ojcem.
Jeśli powodem dla którego można się z niego śmiać są jego wypowiedzi no to gratuluję "ynteligencji" tym śmiejącym się.
Osobiście znam gościa, który potrafi rozłożyć i złożyć cały samochód na części. Traktory, kombajny, ogólnie cała mechanika dla niego to jak dla Was sranie. Bez wysiłku i od tak.
Koleś jednocześnie ma problemy z tym żeby się poprawnie podpisać, charakter pisma jak 5 latka, wypowiedzi "kulkom", "nogom" itd. na porządku dziennym i co?
Mieszka w wiosce gdzie nawet diabeł się nie wybierze, żeby dobranoc powiedzieć. Ze dwa lata temu dopiero telekomunikacja tam dotarła.
Ma żonę i dwójkę dzieci. Codziennie dowozi je ponad 30 km do szkoły. Odłożył już na ich studia, choć mają dopiero 9 i 11 lat.
Jest debilem ale jednocześnie dobrym mężem i ojcem.
Jeśli powodem dla którego można się z niego śmiać są jego wypowiedzi no to gratuluję "ynteligencji" tym śmiejącym się.
up@
ciota
Jak bym mial firme i dostal bym takie CV to przysiegam na boga ze zatrudnil bym szybciej niz ten co by mi na kompie wydrukowal jakies gowno z wlasna fotka.
ciota
Jak bym mial firme i dostal bym takie CV to przysiegam na boga ze zatrudnil bym szybciej niz ten co by mi na kompie wydrukowal jakies gowno z wlasna fotka.
wkurwiają mnie dzisiejsi nastolatkowie, którzy mają podane na tacy wszystko od urodzenia od bogatych rodziców i wyśmiewają się z ludzi, którzy mieli mniej szczęścia i próbują coś robić ze swoim życiem
@ Psilocke
Masz w tym sporo racji, ale czy nic poza pieniędzmi naprawdę się nie liczy? Co z tego, że facet ma kupę forsy skoro np. jadąc na wakacje do Tunezji nie będzie wiedział w którym miejscu na kuli ziemskiej się znajduje. Pieniądze dają Ci stabilność i są w życiu ważne, ale światopogląd także, bo człowiek ma jeszcze inne potrzeby poza jedzeniem, piciem, spaniem, ruchaniem i sraniem. Pomyśl sobie kim byś był, gdybyś był w ten sposób ograniczony. Pomyśl sobie jak szeroką wiedzę mógłby zdobyć ten człowiek w dziedzinie mechaniki, gdyby tylko nie jego ograniczenia. Może np. naprawiałby statki kurwa kosmiczne zamiast samochodów.
''A nade wszystko szanuj mowę swą ojczystą''
Masz w tym sporo racji, ale czy nic poza pieniędzmi naprawdę się nie liczy? Co z tego, że facet ma kupę forsy skoro np. jadąc na wakacje do Tunezji nie będzie wiedział w którym miejscu na kuli ziemskiej się znajduje. Pieniądze dają Ci stabilność i są w życiu ważne, ale światopogląd także, bo człowiek ma jeszcze inne potrzeby poza jedzeniem, piciem, spaniem, ruchaniem i sraniem. Pomyśl sobie kim byś był, gdybyś był w ten sposób ograniczony. Pomyśl sobie jak szeroką wiedzę mógłby zdobyć ten człowiek w dziedzinie mechaniki, gdyby tylko nie jego ograniczenia. Może np. naprawiałby statki kurwa kosmiczne zamiast samochodów.
''A nade wszystko szanuj mowę swą ojczystą''
Kilka tematów wcześniej piwkowaliście odpowiedź, że nie ma czegoś takiego jak dyslekcja i każdy się ortografii nauczy, a jak nie to tuman. A teraz mówicie, że nie każdy musi umieć ortografie i jeszcze post dostaje piwa. To jak w końcu, kurwa?
facebuk: facebook.com/pages/%C5%BBu%C5%82w/493337350793565?fref=nfŻycie to zupa, a ja mam widelec
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów