NiezmanipulowanyKiedyś oglądałem dokument o szulerach w Las Vegas i tam podstawa to oprócz setek kamer to też dobre kamery slow motion a był gościu co miał tak szybki ruch że takiej kamery slow motion nawet jeszcze nie wymyślono. Jakoś mu to tam inaczej udowodnili ale no miał rękę taką że nie można było tego nagrać zresztą sam się specjalizował w tym jak działają techniki slow motion w tych kamerach i ćwiczył by mieć szybszy ruch.
To był Lucky Luke, nawet cień się spóźniał
Kiedyś oglądałem dokument o szulerach w Las Vegas i tam podstawa to oprócz setek kamer to też dobre kamery slow motion a był gościu co miał tak szybki ruch że takiej kamery slow motion nawet jeszcze nie wymyślono. Jakoś mu to tam inaczej udowodnili ale no miał rękę taką że nie można było tego nagrać zresztą sam się specjalizował w tym jak działają techniki slow motion w tych kamerach i ćwiczył by mieć szybszy ruch.
to był gość z najszybszą ręką. ja tam wolę kobitę