Chciał wyłudzić odszkodowanie, ale zapomniał o jednym. Lepiej żeby kierowca widział, że ma kogoś pod kołami bo inaczej...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
No to wyłudził
Obrał sobie zły cel do wyłudzenia odszkodowania- za kierownicą była baba która jeszcze się zatrzymała na nim.
Brawo dla tej pani. Zrobiła to co internetowi napinacze "by zrobili", ale w końcu jak by przyszło co do czego to by nie zrobili.
Pytanie do ekspertów. Jak ta sprawa zostanie rozwiązana. Jak dla mnie to żadna wina babki, bo facet wszedł na jezdnie w niedozwolonym miejscu i położył się pod samochodem po kontakcie, który by nawet komara nie zajebał. Z drugiej strony babka go nie zauważyła. Ciekawy jestem jak się ta sprawa zakończyła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów