Najpierw zgrywa cwaniaka, a później...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:48
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Wszytko ładnie pięknie,cwaniaczek dostał od razu poznał takie zwroty jak "Proszę Pana" ,tylko jedno mnie zastanawia co ma do tego BMW ?
Polska policja to równe chłopaki( i dziewczyny), będę ich szanował nawet jak mi wjebią jakiś mandat za prędkość czy chuj wie co, dostanę za swoje.
debil debilem ale zjebani policjanci co zarabiaja 2 tysiace mysla ze mozna im wszystko
Polska policja to pizdy. Raz po maturze szmaty nas chcieli spałować. Tak spierdalałem aż kremówki 3 zgubiłem.
co to za program ?
hmm... 1600 zł.... Gdyby nie kamera to by go puścili
Policjant ma głos jak despero z pitbulla Kto oglądał to wie, kto nie oglądał ten niech szybko nadrobi zaległości bo serial na prawdę dobry.
Zjebał go jak psa Bardzo dobrze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów