18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:48
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:50
koolowsky 2013-05-13, 19:48 17
Tomasz Lis dorabia po godzinach jako pała?
Zgłoś
fuckingheaven 2013-05-13, 19:49 1
coś mi się wydaje, że panowie wracali z rundki po pigalaku...
Zgłoś
Stix2511 2013-05-13, 19:51
To jest BMW X5?
Zgłoś
NOPPDELL 2013-05-13, 19:51
Na bank jest z bydgoszczy zdradzily go te ,,PINIONDZE"

DOPÓKI WALCZYSZ JESTEŚ ZWYCIĘZCĄ
Zgłoś
capt_obvious 2013-05-13, 19:54
@Stix2511 raczej X3, ale ręki sobie nie dam uciąć
Zgłoś
vodka87 2013-05-13, 19:55 1
Urzekła mnie jego historia o wypiciu litra wódki...

Zgłoś
kulwon przez f 2013-05-13, 19:59 4
tak wlasnie wyobrazam sobie typowych cweli, kaptur, zaczepki i oczywiscie trzykrotna przewaga liczebna, a sam nawet slowka nie pisnie.
Zgłoś
danis008 2013-05-13, 20:00 10
teka86 napisał/a:

ło jezusku jak to sie piknie oglada jak ten kawał golonki obrywa

ta "golonka" tego pieska w moment by rozjebała
Zgłoś
Zona_Putina 2013-05-13, 20:06
Bardzo dobrze zrobili Taki kozak był.Jakby był gangsterem ,pojechał by bez słowa przeprosin a raczej z groźbami "skoro taki ważny "jest
Zgłoś
slr 2013-05-13, 20:07 1
już niedługo w programie "Dlaczego Ja?" ...
Zgłoś
narozny 2013-05-13, 20:08 5
kurwa , miód na moje serce
Zgłoś
incu 2013-05-13, 20:12
Czyżby to gliniarze? Jak się myle to podajcie tytuł programu
Zgłoś
Overload 2013-05-13, 20:16 3
policja to stado balwanow bez szkoly, nierzadko o inteligencji nizszej niz gimbusiarnia.Wystarczy popatrzec na ich wypowiedzi i umiejetnosc wladania slowem pisanym. Jak dla mnie to banda zakompleksionych durni ,ktorzy nie potrafili sobie poradzic w innych zawodach i zostali "strozami" prawa. Zajmuja sie glupotami nabijajac statysyki a jak trzeba dzialac to chowaja sie po katach. Jak ich nie lubilem tak ich nie bede lubil. A Ci ktorzy obstawiaja ich strone to pozostalosci po komunie i zomo (czyt. mieli tatusia albo dziadka w sluzbach). Ale ten koles to pizda, jak jebac to przyjac wszystko na klate z honorem i zasmiac sie w pysk.
Zgłoś
narozny 2013-05-13, 20:17 6
Wygoda napisał/a:

I tacy sa Warszawiacy bu haha ...niby kozacy popierdułka

\

Co ty pierdolisz , przeta pytał się jemnioł jak wyjechać z miasta !z słuchania z zrozumieniem pała ! siadaj kurwa !

Zgłoś
chalny 2013-05-13, 20:19 25
danis008 napisał/a:

ta "golonka" tego pieska w moment by rozjebała

SworN napisał/a:

policja to stado balwanow bez szkoly, nierzadko o inteligencji nizszej niz przecietny kloszard spod monopolowego.Wystarczy popatrzec na ich wypowiedzi i umiejetnosc wladania slowem pisanym. Jak dla mnie to banda zakompleksionych durni ,ktorzy nie potrafili sobie poradzic w innych zawodach i zostali "strozami" prawa. Zajmuja sie glupotami nabijajac statysyki a jak trzeba dzialac to chowaja sie po katach. Jak ich nie lubilem tak ich nie bede lubil. A Ci ktorzy obstawiaja ich strone to pozostalosci po komunie i zomo (czyt. mieli tatusia albo dziadka w sluzbach). Ale ten koles to p*zda, jak jebac to przyjac mandat z honorem i zasmiac sie w pysk psiarzowi.

@danis008
Nic nie wiesz i tak pie*dolisz bez sensu. KAŻDY policjant przechodzi kursy i szkolenia, może nie spuścił by mu ostrego wpi*rdolu ale na pewno by się obronił przed "gangsterem".
Dla tajniaków zimniutkie piwka, tak się robi robote.
Co innego mundurowe wory, które się przypi*rdalają za nic. Trzeba umieć odróżnić policjanta od psa.

@Sworn
Ci "zakompleksieni durnie" wykonują pracę, która jest ZAJEB*ŚCIE potrzebna. Jak Ci ukradną bluzę JP to nie leć na policje z płaczem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów