Najpierw zgrywa cwaniaka, a później...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:48
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
slawekfmx napisał/a:
@up dokładnie mógł mu po frajersku psiknąć tym gazem jak złapał za klamkę bo przecież nie można wychodzić mało tego nie sprawdzili mu stanu trzeźwości a wysłali go na izbę wytrzeźwień wtf? nie wiem jak wy wychwalacze policji, ale jak mi by psiarnia kazała oprzeć się o samochód nie policyjny do tego a póżniej pies kopał by mnie na pokaz czy po co? nie wiem chyba żebym zrobił szpagat to też bym się wkurwił.
na izbie go przebadają alkomatem
swoja droga musisz sie stosować do poleceń gliniarza a jak się do nich nie zastosuje możne użyć srodkow przymusu bezposredniego i gaz to najlżejszy środek
ta "golonka" tego pieska w moment by rozjebała
Widzę, że jak kolega dopierdoli się na mecie, czy innych sterydach, to myśli, że może każdemu najebać... Chuj z tym, że jest wielki, im większy tym więcej miejsca do bicia. W walce liczy się technika kurwa, a skad masz pewność, że ten piesek nie chodził na jakieś konkretne sztuki walki lub czy nie uczył się Krav Magi?
gratulacje dla władzy! mogli go jeszcze pobić. Najebany troche pokozaczył a pan pies z dumą i honorem go potraktował gazem i pokopał po nogach. do teog jeszcze tvn z tego program zrobił. niech zrobią jeszcze program o tym jak gówniarzy za skreta do aresztu pakuja. gratulacje dla bohaterskiej służby i opiniotwórczej telewizji
Typowe zachowanie pozera z nadwagą
Gdyby nie kozaczyl i kulturalnie wszystko robil to by mu sie nie oberwalo proste? Proste.
Nie piwo, ale cała krata się należy.
stracil szacunek na dzielni... " ja mam ogromny szacunek do policji" hahahaha
Z mojegu punktu widzenia, to policjant przekroczył swoje uprawnienia, co więcej, nadużywał przemocy wobec zatrzymanego. Teraz TVN ponosi odpowiedzialność karną za niezawiadomienie prokuratury o popełnionym przestępstwie. Tak litera prawa, a rzeczywistość...
Nie wiem za co ich zatrzymali ale pojechali z nim tak jak sobie na to zasluzyl i byc moze Pana funkcjonariusza troche ponioslo i pewnie w UK dali by mu jeszcze szanse wrocic do domu, a zamknieli dopiero jakby spowodowal jakies zniszczenia. Tak czy siak kutas sie i tak niczego nie nauczy.
Najbardziej śmiać mi się chce z cwaniaków, którzy w zaciszu domowego sadolowego kącika klną na Policję, natomiast na ulicy na widok radiowozu spuszczają wzrok... Ale przed klawiaturą o hoho!
Kiedy to się działo że ja tego nie widziałem? Toż to pod moim oknem jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów