18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:50
barex666 2013-05-13, 22:15 5
Gdzie piniondze so za las
Zgłoś
donRafael 2013-05-13, 22:19 4
damian010288 napisał/a:

Z mojegu punktu widzenia, to policjant przekroczył swoje uprawnienia, co więcej, nadużywał przemocy wobec zatrzymanego. Teraz TVN ponosi odpowiedzialność karną za niezawiadomienie prokuratury o popełnionym przestępstwie. Tak litera prawa, a rzeczywistość...

strasznie mądre rzeczy mówisz, a gówno wiesz. Gruby machnięciem się na policjanta mógł zostać pozwany za naruszenie nietykalności cielesnej funkcjonariusza podczas służby. Pewnie posiedział parę godzin i wyszedł z kwitem za nocleg, a mógł mieć gorzej przejebane.
Zgłoś
danis008 2013-05-13, 22:27
chalny napisał/a:

@danis008
Nic nie wiesz i tak pie*dolisz bez sensu. KAŻDY policjant przechodzi kursy i szkolenia, może nie spuścił by mu ostrego wpi*rdolu ale na pewno by się obronił przed "gangsterem".
Dla tajniaków zimniutkie piwka, tak się robi robote.
Co innego mundurowe wory, które się przypi*rdalają za nic. Trzeba umieć odróżnić policjanta od psa.

@Sworn
Ci "zakompleksieni durnie" wykonują pracę, która jest ZAJEB*ŚCIE potrzebna. Jak Ci ukradną bluzę JP to nie leć na policje z płaczem.

właśnie widzę jakie kursy przechodzi ma problemy aby wyjebać go na plecy a zapomniałem przecież "kursem" nazywasz korzystanie z gazu pieprzowego
pies jak pies każdy zachowaniem podobny do innego ale "golonka" tego psa by usadził i spokojnie dałbym każde pieniądze na niego

CDBlaze napisał/a:

Widzę, że jak kolega dopierdoli się na mecie, czy innych sterydach, to myśli, że może każdemu najebać... Chuj z tym, że jest wielki, im większy tym więcej miejsca do bicia. W walce liczy się technika kurwa, a skad masz pewność, że ten piesek nie chodził na jakieś konkretne sztuki walki lub czy nie uczył się Krav Magi?

stawiał facet opór? stawiał mógł te twoje marne techniki zastosować a co pokazał? gazik pieprzowy. myślisz że jak facet wielki to już na sterydach wnioskuje że nigdy na siłowni nie byłeś i chuja wiesz na ten temat
Zgłoś
dreamair 2013-05-13, 22:32 14
@danis008

Ale ty kurwa jesteś tępy. Na chuj miał się z nim pierdolić? Nie może go uderzyć, bo grubas by go pozwał. Do tego była kamera. Gdyby go walnął to miałby zdrowo przejebane.

Do wszystkich, którzy mówią, że policjant zachowuje się jak cham: Co Wy pierdolicie? Przecież zapytał grzecznie: Dlaczego PAN wysiada?

KOCHAM POLICJĘ!
Zgłoś
bravoteampolska 2013-05-13, 22:33 2
Miękki zawodnik starczył tylko gaz --> czyli taki JP na 50% bo 3 minuty kozaczył i 3 minuty płakał .
Zgłoś
Pizkes 2013-05-13, 22:34 15
SworN napisał/a:

policja to stado balwanow bez szkoly, nierzadko o inteligencji nizszej niz gimbusiarnia.Wystarczy popatrzec na ich wypowiedzi i umiejetnosc wladania slowem pisanym. Jak dla mnie to banda zakompleksionych durni ,ktorzy nie potrafili sobie poradzic w innych zawodach i zostali "strozami" prawa. Zajmuja sie glupotami nabijajac statysyki a jak trzeba dzialac to chowaja sie po katach. Jak ich nie lubilem tak ich nie bede lubil. A Ci ktorzy obstawiaja ich strone to pozostalosci po komunie i zomo (czyt. mieli tatusia albo dziadka w sluzbach). Ale ten koles to pizda, jak jebac to przyjac wszystko na klate z honorem i zasmiac sie w pysk.

Po pierwsze, to wypowiedź zaczynamy wielką literą, a po drugie, to używaj polskich znaków diakrytycznych, imbecylu.

Po trzecie, to jesteś matołem, który nie ma pojęcia na temat, na który się wypowiada. W zeszłym roku odbywałem praktyki w Wojewódzkiej, w Wydziale dochodzeniowo-śledczym i mogę Cię zapewnić, że każdy funkcjonariusz tam pracujący przewyższa Cię inteligencją, ogładą i kulturą. Sam byłem w szoku, ale to naprawdę świetni ludzie i ogromnie przykładają się do swojej roboty - jedna sprawa, nad którą pracował jeden z oficerów, dla mnie była po prostu nierozwiązywalna patrząc na to, co miał na początku. Ale gość wszystko poskładał(co jest nie lada wyczynem, gdyż na prawdę nie bardzo było się o co zaczepić) i dorwał skurwysynów. Widać było, że są oddani swojej pracy i wykonują ją prawidłowo.

Tak więc idź się wypałuj, chuju i daj spokój porządnym ludziom, którzy nieraz narażają życie, aby taki tępy kutas jak Ty siedział i bezpiecznie przeglądał Sadistica.
Zgłoś
danis008 2013-05-13, 22:35 1
dreamair napisał/a:

@danis008

Ale ty kurwa jesteś tępy. Na chuj miał się z nim pierdolić? Nie może go uderzyć, bo grubas by go pozwał. Do tego była kamera. Gdyby go walnął to miałby zdrowo przejebane.

Do wszystkich, którzy mówią, że policjant zachowuje się jak cham: Co Wy pierdolicie? Przecież zapytał grzecznie: Dlaczego PAN wysiada?

KOCHAM POLICJĘ!

co za debil ja pierdole

to nie jest kurwa ameryka że kowalski o byle głupoty da pozew i wygra. ogólnie to pies jest kryty i sprawa jest jego
Zgłoś
dreamair 2013-05-13, 22:38 3
danis008 napisał/a:

co za debil ja pierdole

to nie jest kurwa ameryka że kowalski o byle głupoty da pozew i wygra. ogólnie to pies jest kryty i sprawa jest jego

Widać kurwa mało wiesz. Na każdej operacji antyterrorystycznej czy nawet zwykłym kurwa aresztowaniu delikwenta w domu teraz są obecne kamery. Muszą być. Każdy np. antyterrorysta ma ją na hełmie. Nie może nikogo uderzyć. Może założyć dźwignię, ale kurwa nie uderzyć. Za taką akcje zostałby wyjebany bez procesu. Ale co ja tam wiem...
Zgłoś
Dabro32 2013-05-13, 22:44 3
Ten kaban jak leży na brzuchu to tak jak żółw na plecach
Zgłoś
O................a 2013-05-13, 22:45
gościu z mojej "wsi"

to nie pierwszy taki numer
Zgłoś
WinterWolf 2013-05-13, 22:55
Hahahah skurwysyn ale beczy i przepraszam... ciota -.- i po co bylo tak podskakiwac?
Zgłoś
cielakhsb 2013-05-13, 22:59 2
Tannaim napisał/a:

O kim mówisz? Taki policjant ma z 3000 lekko...

ale Ty jesteś przyjebany XD
Zgłoś
Kóba 2013-05-13, 23:15
Renton,

Chętnie poczytamy więcej o Twoim koledze Dajesz...
Zgłoś
Yaqbb 2013-05-13, 23:22 1
Odbiegne troche od tematu. tak to już jest... najpierw CHWDP, JP na 100% a jak mu samochód ukradną, czy awantura w rodzinie bo tata jest pijany to pierwsze co to na policje dzwoni:D
Zgłoś
D................e 2013-05-13, 23:29 4
Taka krótka notka dla małolatów i baranów, którzy nie wychodzą z domu bez mamy/konwoju policyjnego. Słuchać mnie niedoinformowani społecznicy jak prawie nt. "Dlaczego wasz Cwel nie pan policjant zachował się chujowo, a nie kurwa zawodowo?" + "Dlaczego warszawska policja to niedojebańcy?" +2 "Dlaczego policjant jest pizdą, nie `wywiadowczym`?"

Primo. Przy zatrzymaniu nie powinien prowokować, ewentualnie załagodzić + wyjaśnić swoje postępowanie (TAK KURWA - MA SIĘ TŁUMACZYĆ Z JAKIEJ RACJI ROBI "NIEPOTRZEBNĄ" KONTROLĘ) . Policjant NIE KRĘCI AWANTURY tylko ją kurwa ma załagodzić

Secondo. Pizda nie wywiadowczy, bo grubasa obalić nie potrafi, zachować się za chuj nie umie i kolejne - TAK WŚRÓD 3 TAJNIAKÓW POWINIEN BYĆ JEDEN CWEL MUNDUROWY, gdyż osoba zatrzymywana z dupy przez 3 palantów, którzy wyglądają nie gorzej niż bandyci ma prawo się czuć zagrożona i może odpowiedzieć agresją. (No chyba, że jest pizdą i będzie spierdalać/klękać przed suką)

Terzo. Wcześniej wspomniane procedury. Gruby pacjent mówił wyraźniej niż 90% osób NIE ODSTAWIANYCH na wytrzeźwiałkę, zachowywał się wystarczająco świadomie żeby go puścić. Dodatkowo brak sprawdzenia "mocy upojenia alkoholowego" - alkomat powinien być w grze na pierwszym planie jak chcą kogoś odstawić na izbę.

Quarto. Ten wasz "wywiadowczy" jak i wszyscy pajace bez munduru w Stolicy jakich można spotkać w godzinach, gdzie wy już śpicie, bo dobranocka dawno leciała to naćpane chamy. Nieraz zdarzyła mi się podobna kontrola totalnie za darmo (tłumaczona np słowami "Podejrzanie pan wygląda. Bawełniany dres/Czarna skórzana kurtka, wysoki, szerszy w barkach, krótkie włosy" - normalnie kurwa czysty diller, zabójca). Nawiązując do oskarżenia "naćpane chamy" - nie wiem jak we wszystkich dzielnicach warszawy, ale na grochowie, gocławiu, mokotowie, woli, ursynowie, ursusie, powiślu, bielanach i śródmieściu te cwele latają baardzo często tak nawąchane, że jeszcze im się z nosów sypie, a źrenice rozpirdolone na pół twarzy. Już nie wspominając, że barany potrafią się przypieprzyć do małolatów (przykładowo wiek 17-18), którzy wracają gdzieś w parę osób późniejszą porą i traktują ich jak gówno. Raz prawie chłopaczka pobili, bo wracał (jak tłumaczył) od dziewczyny przed godziną 24. Kurwa przestępstwo w chuj, wypieprzyli mu butelkę z piciem, posłali liścia na łeb, a dzieciak trzeźwy wystraszony, nie wiedział co się dzieje i biegiem leciał do domu. Gdyby nie grupka gapiów gdzieś po ławkach rozsiana to pewnie by jeszcze wpierdol od tych STRÓŻÓW PRAWA zgarnął.

Quinto superiore. Skoro Cham Policjant jest szkolony to Cham policjant wie, że psikanie gazem pieprzowym z takiego dystansu może baaaaaardzo uszkodzić wzrok (weźcie pierwszy lepszy pojemnik z tym gównem i zawsze są ostrzeżenia, że minimum trzeba zachować odległość XXX cm). Nie wspominając, że wystarczyło człowieka uspokoić, a nie napierdalać mu gazem dla zasady (użycie gazu nie było wymagane w tej sytuacji). Jawne KOPANIE grubasa, bo to nie było "przygotowanie go do kontroli" tylko kopanie najebanego również nie jest dozwolone wobec OBEZWŁADNIONEGO już zatrzymanego. Oraz ostatnie, co już po prostu rozjebało system - z jakiej racji zajebali mu pieniądze i telefon? Gwarantuje wam, że dziesiona na przynajmniej znaczą część Hajsu Grubego została przeprowadzona. "Zabezpieczanie" takich rzeczy jak pieniądze czy telefon w przypadku osoby nietrzeźwej jest niewymagane, wręcz zabronione. Nazywa się to kulturalnie PRZYWŁASZCZENIEM MIENIA czytaj kradzieżą, wałkiem, niczym kurwa więcej.

Gdyby Gruby miał trochę głowy i dobrego prawnika to by wypierdolil niesamowity hajs w sądzie, dodatkowo ma materiał dowodowy nagrany, więc siema nara.
PS: Jebać przychlasta za błaganie psa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów