Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
siwielec - niewiem czy zauwazyles ale jezeli ktos ma ferrari itp fury to albo jest synek bogatego ojca ktory jest zlodziejem albo sam jest zlodziejem bo nie znam nikogo kto by sie ciezka praca dorobil takiej fortuny zeby mogl sobie kupic do jezdzenia ferrari
nosz kurwa niewytrzymie
moze byc Lambo ??
Wojewodzki pasuje ja pierdole jak chcesz to ukradniesz jak chcesz to zarobisz gdyby w tytule bylo "policjan potracony przez ferrari" kazdy z Was psioczylby na gliniarza, a tak jest cwaniak i trzymacie strone paly, bo kazdy moze zostac pala, ale nie kazdy moze miec ferrari tyle w temacie
Prawidłowa postawa policjanta i tyle.
i to dla niektorych jest pestka?
sieiwlec - daj miznac gdzie szybko i latwo sobie zarobie na labmbo, ferrari, chociaz w ostatecznosci starczy jakies porsche
nie wiem sam
@upy chuj Was boli ze kolo ma ferrari a moze wygral, a moze zapracowal ciezko i sobie kupil nugusy jebane chodzi o zachowanie policjanta a nie kto czym jechal, bo kolo generalnie przyjal do wiadomosci ze mam mandat i oczekiwalby go listownie, a taka kurwa szukajac dziury w calym (jak to policja) musial postawic na swoim mogl pisac mandat na chodniku dodatkowo widzial pojazd ktory "byl" w ruchu, a co to kurwa - wyszedl policjan postac na ulicy, tak kurwa sobie to rozjechac bandyte mniej zarabia i to go zabolalo tak jak i Was - do roboty pipeprzone nieroby !! kurwa nazekac tylko tak mi zle tak nie dobrze - wypierdalac od komputera !!
no litosci, policjant pisze mandat a ten na bezczela wsiada i chce odjechac.
i to dla niektorych jest pestka?
sieiwlec - daj miznac gdzie szybko i latwo sobie zarobie na labmbo, ferrari, chociaz w ostatecznosci starczy jakies porsche
napisalem, ze odpuszcze ale..
podalem Ci dwie drogi, ukradnij zarob, a co ja wrozbita Andrzej jestem gdybym wiedzial to sam sobie sprawil i wszystkich stojacych na ulicy gliniarzy rozpierdalal - a co i kiedy chcesz konwersacji miej pewnosc, ze odnosisz sie do czegos co jest napisane, a nie zaczynaj nowego watku ;p
peace
tatuś sobie nowego synka kupi
siwielec29
nie każdy może zostać, np Ty z Twoją zrytą psychiką odpadłbyś w przedbiegach
rzeczywiście ma zrytą psychikę bo dał Ci za to jeszcze piwo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów