Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A powiesz mi jaki przepis złamał bo z filmiku tego nie można się dowiedzieć. No kurwa sami idioci wyciągający wnioski bez dowodów. Na zasadzie skoro policjant pisze to znaczy że ma rację. Po pierwsze zastosował środek przymusu bezpośredniego w sytuacji której nie miał do tego prawa. Nie było zagrożone jego życie i zdrowie. Ba on sam widząc iż auto rusza wlazł pod koło. Cóż debili nie sieją sami się rodzą. Po krzyknięciu aby się zatrzymał kierowca zrobił to. Pan policjant będzie miał opierdol za to że dał się nagrać w tak dwuznacznej sytuacji. Pewnie i proces będzie. Ale chuj najważniejsze jebać bogatych i nie wykazywać choćby odrobiny inteligencji.
mamy tu super przykład internetowego znawcy prawa amerykańskiego.
dobrze chujowi, myślał, że jak ma kasę to wszystko może
Nie on ma kase, papcio z mamcią mają.
Ból dupy mode on? Ah ta zazdrość.
Dokładnie, polaczków wyżej dupa ściska, że gościu ma droższe auto niż ich cała rodzina miała w stuleciu pieniędzy.
Mnie też nigdy nie będzie stać ale nie mam zamiaru tak płakać
Nie on ma kase, papcio z mamcią mają.
Rozumiem, że go znasz i wiesz jaka jest sytuacja? A może tylko próbujesz się dowartościować?
Chuj z tym ferrari,Właściciel ferrari nie wykonał polecenia policjanta,miał się zatrzymać takie to trudne?poczekać i odjechać.Policjat po prostu sie wkurwił,bo własciciel ferrari nie słuchał policjanta.A co do tej szyby to gówno byś zrobił.Ale tu pełno zazdrośników i zal dupę im sciska że nie mają takiego samochodu to musicie jechać po kimś kto ją ma a co to policjanta to troche przesadził ja jak bym miał taki samochodu to za samo to pierdolnięcie w szybę bym tego policjanta wyhaczył po cywilu i wiadomo ciekawe czy był by taki mądry pierdolony cwaniak
Chuj z tym ferrari,Właściciel ferrari nie wykonał polecenia policjanta,miał się zatrzymać takie to trudne?poczekać i odjechać.Policjat po prostu sie wkurwił,bo własciciel ferrari nie słuchał policjanta.A co do tej szyby to gówno byś zrobił.
27-28 sekunda mówi, że "przejechałeś po mojej stopie" (po ang oczywiście ) później widać, że kuleje (chodź pewnie dostał podpowiedź, żeby się trochę gibał, bo ludzie filmują) chyba jednak tym się wkurwił :d
dodatkowo wiadomo jak ostro traktuje się tam naruszenie nietykalności cielesnej policjanta, oraz niezastosowanie się do poleceń. Brawo dla niego, piwo!
A jak tego nie rozumiecie to jesteście tak samo tępi jak on, tylko mniej rozpieszczeni, bo jeździcie mzk, a nie czerwonym ferrari. Wszystko.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów