📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Mini Morris, mini mózg...
to chyba tak nie działa bo kierowcy tirów byliby profesorami...
bocianoff napisał/a:
Pierdolnij się w dekiel.
A ty pierdolnij się kiedyś wieśniaku do miasta to zobaczysz jak a to powszechna plaga stacze zestawiacze. Na schodach i chodnikach ruchomych. Chcesz chuju leniwy nieśpiesznie się wozić to rób to tak aby innym drogi nie grodzić! Nie jesteś sam pierdolony egoisto ! I te ryje obracane ze zdziwieniem gdy dzwonek rowerowy usłyszą . Z chamstwem trzeba po chamsku. Dzwoneczek jest najlepszy. Frajerstwem byłoby chama przepraszać za to że wobec innych zachowuje się egoistycznie.
Tobie to wieśniaku najwyżej krowa drogę zagrodzi, dlatego kompleksy wyłażą.
Gdyby otworzył drzwi do mojego samochodu to by gazem po oczach dostał bez żadnego ostrzeżenia. To własność prywatna.
Efekty wychowania bezstresowego, oboje. I ta społeczna pizda, sama łamiąca prawo i kierowca. Swoją drogą, jeszcze nie zdarzyło mi się widzieć mini na przewozach, jak tu niektórzy piszą.
Pierwsze gazem, a potem kopa w dupę. Jeszcze trzaska drzwiami, co za jebana kurwa.
Kanał samochodoza na YT. Jak go oglądam to jestem rozdarty, bo z jednej strony to typowy wazon, który nie ma co ze sobą zrobić po robocie i pajacuje z kamerą, a z drugiej jednak ma sporo racji w tej swojej kampanii chodnikowej...
Jeden głupszy od drugiego....
Pajan napisał/a:
Jeden z tych, co się przypierdoli, jakby przejść nie mógł obok i olać.
Tak tak. Jak będziemy to olewać to dopiero będą cyrki większe niż są. Wojtek z samochodozy robi robotę a ty najwyraźniej postępujesz podobnie do typka z tego mini , że go tak bronisz. PS przez przypadek dałem piwo ale w pełni nie zasłużone tuku.
Jak taki kozak z tego społecznika, to niech powtórzy to samo, tylko tym razem z czarnym BMW i ze sterydziarzami w środku.
kurwa, jak mnie grzeją jebane debile w postaci wyżej piszących. polecam wam pierdolone osły terapię kołem, albo inwalidzki wózek i zapierdalać po mieście zastawionym przez podobne wam spierdoliny umysłowe.
a ty dziewczynko co tam coś o gazie pierdolisz idź opierdolić gdzieś pałę, to się uspokoisz... to jedyne co możesz w tej sytuacji zrobić.
wbijcie sobie jebani frajerzy do tych tępych kurwa pał, że pieszy nie ma szans z samochodem - każde zastawianie chodnika i utrudnianie przejścia powoduje, że pieszy wkracza na jezdnię na której nie ma prawa być - tak jak nie ma prawa w miejscu do tego nieprzeznaczonym stać samochodem żaden jebany frajer - choćby był karkiem w złotym BMW (takie kurwy zwłaszcza). a to, że gość z żelazną konsekwencją broni tego prawa pieszego, to jest kurwa cywilizacyjny sukces, że mu się w otoczeniu takich debili jak wy w ogóle chce.
jesteście bydłem, które rozumie tylko bat i pięść na mordzie.
admin - bana na 30 dni poproszę, raz!
a ty dziewczynko co tam coś o gazie pierdolisz idź opierdolić gdzieś pałę, to się uspokoisz... to jedyne co możesz w tej sytuacji zrobić.
wbijcie sobie jebani frajerzy do tych tępych kurwa pał, że pieszy nie ma szans z samochodem - każde zastawianie chodnika i utrudnianie przejścia powoduje, że pieszy wkracza na jezdnię na której nie ma prawa być - tak jak nie ma prawa w miejscu do tego nieprzeznaczonym stać samochodem żaden jebany frajer - choćby był karkiem w złotym BMW (takie kurwy zwłaszcza). a to, że gość z żelazną konsekwencją broni tego prawa pieszego, to jest kurwa cywilizacyjny sukces, że mu się w otoczeniu takich debili jak wy w ogóle chce.
jesteście bydłem, które rozumie tylko bat i pięść na mordzie.
admin - bana na 30 dni poproszę, raz!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów