Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby otworzył drzwi do mojego samochodu to by gazem po oczach dostał bez żadnego ostrzeżenia. To własność prywatna.
Ale nie na środku chodnika . ja bym przeszedł po masce "na grubo" . dyskusje z takim penerem są bezcelowe .
Nienawidze tej społecznej kurwy i życzę jej rozjebania łba o chodnik.
co, stara tak robiła z tobą za małolata psi pyrtku? to idź jej powiedz, że zjebała sprawę i ma powtórzyć.
Ale nie na środku chodnika . ja bym przeszedł po masce "na grubo" . dyskusje z takim penerem są bezcelowe .
chujem po czole sobie przejdź jak sięgniesz internetowy napinaczu.
co, stara tak robiła z tobą za małolata psi pyrtku? to idź jej powiedz, że zjebała sprawę i ma powtórzyć.
Wystarczy mi, że z twoją starą dość dużo gadam.Masz nawet piwo ode mnie, bo niewiele w życiu masz.
chujem po czole sobie przejdź jak sięgniesz internetowy napinaczu.
Nie zesrej sie
kurwa, jak mnie grzeją jebane debile w postaci wyżej piszących. polecam wam pierdolone osły terapię kołem, albo inwalidzki wózek i zapierdalać po mieście zastawionym przez podobne wam spierdoliny umysłowe.
a ty dziewczynko co tam coś o gazie pierdolisz idź opierdolić gdzieś pałę, to się uspokoisz... to jedyne co możesz w tej sytuacji zrobić.
wbijcie sobie jebani frajerzy do tych tępych kurwa pał, że pieszy nie ma szans z samochodem - każde zastawianie chodnika i utrudnianie przejścia powoduje, że pieszy wkracza na jezdnię na której nie ma prawa być - tak jak nie ma prawa w miejscu do tego nieprzeznaczonym stać samochodem żaden jebany frajer - choćby był karkiem w złotym BMW (takie kurwy zwłaszcza). a to, że gość z żelazną konsekwencją broni tego prawa pieszego, to jest kurwa cywilizacyjny sukces, że mu się w otoczeniu takich debili jak wy w ogóle chce.
jesteście bydłem, które rozumie tylko bat i pięść na mordzie.
admin - bana na 30 dni poproszę, raz!
Jak czytam wypociny takiej pizdy to aż mi się smutno robi, że takie przygłupy chodzą po świecie.
Jak czytam wypociny takiej pizdy to aż mi się smutno robi, że takie przygłupy chodzą po świecie.
stul pysk psi frędzlu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów