Ale nie uważasz że jebana złotówa czy tak uber nie mógł by stanąć bokiem równolegle do chodnika zamiast na ukos przez niemal cały chodnik ?
W 20s widać jak mało miejsca tam jest, a jak ktoś z wózkiem by szedł lub z torbami to by miał problem.
Up, trochę prawdy masz.
Ale nie uważasz że jebana złotówa czy tak uber nie mógł by stanąć bokiem równolegle do chodnika zamiast na ukos przez niemal cały chodnik ?
W 20s widać jak mało miejsca tam jest, a jak ktoś z wózkiem by szedł lub z torbami to by miał problem.
Po glosie myślę, ze to jakis rurkowiec. Chlop pewnie dorabia do emerytury i na szybko ustal a taki pajac go wkurwia. Ciekawi mnie tylko czy byl by taki cwany startując do rówieśników lub nieco starszych.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Jeden z tych, co się przypierdoli, jakby przejść nie mógł obok i olać.
Przeprosić bezmózgich egoistów tarasujących ruchome chodniki i schody żeby raczyli swe leniwe tłuste dupy przesunąć w prawo i innym zostawić wolne przejście to też przypierdalenie się ?
Ja nie przepraszam ja po prostu w kieszeni dzwonek rowerowy noszę.
Ale masz rację gość zjebał to na maska. Widziałem podobny film gdzie gość sobie wsiada z tyłu i za chwilę wyłazi po drugiej stronie auta wprawiając kierowcę w totalne osłupienie bez zbędnego pierdolenia głupot.
Po glosie myślę, ze to jakis rurkowiec. Chlop pewnie dorabia do emerytury i na szybko ustal a taki pajac go wkurwia. Ciekawi mnie tylko czy byl by taki cwany startując do rówieśników lub nieco starszych.
aha, po glosie oceniasz czy jest rurkowcem;d a to co rurkowcy nie moga trenowac sztuk walki np? druga sprawa oceniasz po glosie gamoniu pomysl o tysonie.
to jest ta kurwa co na wykopie go wychwalają, społeczniaczek smutny a sam nie raz łamał przepisy i to nagrywał. to jest obrońca chodników żeby nikt nie jeździł po chodnikach bo 200 ludzi rocznie ginie ale statystyki nie mówią że w wypadkach jak rozpędzone auto wpada na chodnik a nie jak jedzie 10 km/h chodnikiem xD
Koleś prowadzi kanał na YouTubie samochodoza
Jak odpuścisz jednemu to jutro będzie 3 , potem 10 , a potem Rosja gdzie trąbią na ciebie na chodniku bo sobie omijają korki...
Gdyby koleś miał nagły przypadek... to może i można ignorować ale za lenistwo trzeba tępić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów