nieźle im to wychodzi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
piwo za muzyke, 60 sekund!
Wystarczy kilka rurek i jaki efekt można zrobić, podziwiam takich ludzi.
… sarkazmu się chwyta.
Follow The White... Mouse.
Street Workout to akurat filmik z Ukrainy, niedługo i w Polsce zrobi się o tym glośno przynajmniej mam taką nadzieję
czlowiek sie zastanawia jak taka laske ruchac... chyba na plac zabaw ja zabrac.
Przy okazji moze jaka 8latka sie trafi
Przy okazji moze jaka 8latka sie trafi
Dla niecierpliwych akcja do 0:25
i tak piwko stawiacie tylko dzięki fajnym dupeczkom na rurach co się nie wyjebały
piwko za dupeczki ode mnie
piwko za dupeczki ode mnie
hey hey hey chlopaki co z tego ze jadam buraki hol hol! troszke jestem upalony wiec poszukam tez se zony jupikayey hehey skoro juz i o tym mowa bardzo ladna jest pogoda rokokszos siemano chlopaki-siuisaki :polska
włączyłem : patrze - co widzę ? gówno jakieś; momentalnie przewijam na 0:44, wyłączam wideo... "o kurwa" włączam jeszcze raz przewijam na 0:44; o tak masz piwo
Udar - 20(suwy/sec.)
Jurność - 86%
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów