📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
śmieszne jak dawanie mi kasy na chore dzieci
Jerzy_Owsik napisał/a:
Buahahah XD. Łap propsa, nygusie.
Jerzy_Owsik napisał/a:
Baronessa napisał/a:
Buahahah XD. Łap propsa, nygusie.
Lepiej ojcu Toruńskiemu prezesowi dać.
Kriski napisał/a:
Lepiej ojcu Toruńskiemu prezesowi dać.
Obydwoje kopa w doope i mela na ryj by ode mnie dostali co najwyżej.
Poza pierdoleniem smutów na tym zacnym forum nie wnosisz żadnej wartości do społeczeństwa w przeciwieństwie do nawet znienawidzonego przez chorych psychicznie owsiaka. Nawet jak kradnie to przynajmniej cokolwiek robi.
wojtekpwse napisał/a:
Poza pierdoleniem smutów na tym zacnym forum nie wnosisz żadnej wartości do społeczeństwa w przeciwieństwie do nawet znienawidzonego przez chorych psychicznie owsiaka. Nawet jak kradnie to przynajmniej cokolwiek robi.
Musisz być gwiazdą każdej imprezy.
Baronessa napisał/a:
Obydwoje kopa w doope i mela na ryj by ode mnie dostali co najwyżej.
Najlepiej w ogóle nie pomagać i pozwolić decydować za siebie, nawet głupie 1 % z podatku jak sam nie zdecydujesz na 99% dadzą na caritas żeby czarni na furki mieli.
grateczek napisał/a:
Dawno tu takiego guana nie bylo ...
Jak widzisz nawet na takie guano znajdują się amatorzy.
A do gęby to kwaśne a w dupe to boli a piłką w łeb czemu nie, pizdy gupie.
Ja tu czekam aż grubasowi kość wyjdzie z nogi a tu taki chuj, WYPIERDALAĆ Z KOTKAMI NA TIKTOKI I INNE ALBICLE
wojtekpwse napisał/a:
owsik to mój wujaszek wiec stul ryjaczka siedź cicho w kącie marny plebejuszu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów