📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
serio chciało się komuś nagrywać coś tak debilnego ?
Bronek_Komar1 napisał/a:
serio chciało się komuś nagrywać coś tak debilnego ?
Idź dalej fapuj do tajlandzkich panienek z fiutami a nie się w dorosłe życie pchasz na siłę.
Verano napisał/a:
Idź dalej fapuj do tajlandzkich panienek z fiutami a nie się w dorosłe życie pchasz na siłę.
co masz "dorosłego" w kręceniu czegoś, co jakościowo jest gorsze od trudnych spraw?
fajnie, ze chłopaki się zabawili i nakręcili to gówno, ale cały ich wysiłek nie zmienia faktu, że to gówno.
a jaranie się grami komputerowymi to ciota i chuj.
Verano napisał/a:
Takie żeczy to można kręcić w gimnazjum po lekcjach panie dorosły hahaha
Edit. I cała riposta w pizdu....
z przyjemnością właśnie dałem 20 piwo, żeby zrobiła się jeszcze większa gównoburza na głównej
Dobre to jest przecież, równie dobrze możecie mówić, że pierwsze filmy Walaszka są chujowe i powinien ich nie robić. Pomysłowe podejście do tematu moim zdaniem, to nie takie proste zrobić nawet tak niskobudżetowy film.
Edit.
Napierdalacie się z tego, że chujowe a post niżej macie "zajebisty" temat o butach które wyglądają jak Hitler, nosz kurwa mać nie o taki Sadistik nic nie robiłem.
Edit.
Napierdalacie się z tego, że chujowe a post niżej macie "zajebisty" temat o butach które wyglądają jak Hitler, nosz kurwa mać nie o taki Sadistik nic nie robiłem.
Grażyna popacz banan zamiast pistoletu no nie wytrzymie no ale ubaw
Opis to prawda w dwie strony bo tak czy tak Cyberpunk jest Polską grą
Ale kurwa dno i wodorosty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów