Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mogła podejść i zajebać mu solidnego kopa w łeb, nieważne czy trup czy nie trup, motopizda to motopizda.
Czy mogła to się okaże...
cycata to minimum miseczka D, a toto ulane ma max C, albo B z watą w staniku
nie każdy lubi krowie wymiona
cycata to minimum miseczka D, a toto ulane ma max C, albo B z watą w staniku
Pokaż nam tu swoją królewnę Wojtuś, no chyba że tylko jedziesz na ręcznym.
Pokaż nam tu swoją królewnę Wojtuś, no chyba że tylko jedziesz na ręcznym.
Jak nick wskazuje... Wojtuś ma 7,6 cm we wzwodzie i nawet dla ręki, jest za krótki.
Człowieku, przecież to nie są motocykliści. Wrzucacie jakieś cipy na skuterach w dodatku z trzeciego świata, kitracie ich do jednego wora z motocyklistami i wypowiadacie się z dupy. Połowę wypadków z tymi skuterami wychodzi z winy ślepych kierowników ale to już nie dochodzi do takich jak ty. Zejdź z taty kolan, usiądź na prawdziwą maszynę a różnicę poczujesz w sekunde. .
Kierownik był ślepy.
Ale... przez koszulkę i stanik raczej trudno ocenić. Haluś, masz może jej fotki bez zbędnych części garderoby? Zresztą badanie samym tylko wzrokiem też nie jest wystarczające, to trzeba dotknąć, posmakować...