18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Cygan pod netto
Rexxaris • 2013-08-17, 2:19
Jakiś czas temu pojechałem z tatą na zakupy. Wszystko git, pakujemy w jednorazówki towary - wychodzimy ze sklepu. Tata otwiera pilotem samochód, pakuje. W tym momencie podchodzi cygan(chuj wie co, śmierdzi - jakaś torebka w łapie) i mówi: - Panowie może perfumy? I wyciągnął z torby jakieś perfumy "Alfred" czy chuj wie co - jakaś podróba chuj wie czego z chuj wie skąd. No ale dobra, mówimy, że nie, że nie chcemy. Ale cygan znowu. No to mówię: - Nie chcę, kurwa! No i sobie poszedł. Akurat wsiadałem, a cygan podszedł do następnego kolesia i się pyta: - Może perfumy? A na to ten facet: - Panie ja się myje. A cygan spuścił łeb i od tego czasu go nie widziałem.

Pierwszy post. Wyjebane po całości. Jak suche, to suche, napijcie się wody.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hxc 2013-08-17, 2:35 2
chujów to Ty nie oszczędzałeś przy pisaniu tego
Zgłoś
blazejudo 2013-08-17, 2:37 13
Rexxaris napisał/a:

....Tata otwiera pilotem samochód, pakuje...chuj wie co, ... chuj wie co - jakaś podróba chuj wie czego z chuj wie skąd. .......

Pierwszy post. Wyjebane po całości. Jak suche, to suche, napijcie się wody.

Intryguje mnie, że stary zaczął pakować, a Ty tyle razy użyłeś słowa chuj.

p.s. co mnie to kurwa obchodzi, że to Twój pierwszy post. Mam se w pamiętniku zapisać?

a....bym zapomniał...tak, suche.
Zgłoś
powyłamywany 2013-08-17, 3:18 56
to ja sie pochwale:
Raz w Lublinie na turystycznej pod leclerkiem podchodzi ciapak z jakimis perfumami typu ruski "Lee Kał On" .
ja siedze w swoim pieknym aucie na ktore zapierdalalem rok w Anglii a ta brudna kurwa pytajac mnie czy "pan nie scet kupit" opiera mi sie o słupek. No kurwa az mna zatelepalo. Przez zeby wycedzilem: Nie dotykaj, spierdalaj, nie chce" popatrzyłem na niego jak na gówno wysrane przez gówno ( takie gówno do potęgi ) i chyba zrozumiał, że jestem przeciwny multikulti i poszedł w pizdu. Mlody i gruby pizduś.
Druga sytuacja:
Byłem ze znajomymi nad Soliną w ramach wypoczynku i wyjechałem do Leska do najblizszej w okolicy Biedro. I co widze pod biedro ? Cygańskie ścierwo żebrajace pod wyjsciem ! No mysle sobie - spokojnie, zaraz sie najebiesz daj spokoj, nie wkurwiaj sie na wakacjach na takich niedopierdoleńców. No i już w sumie spokojnie, kupilem alko oraz alko, no i jeszcze troche alko, wychodze z bananem na mordce i co widze ? JEBANEGO W DUPE CYGANA ktory kleczy i zebra i obok niego lata cyganski pomiot - bachor z obsranymi majtkopieluszkami czy innym chujstwem i drze ryj w sposob tak wkurwiajacy jak tylko dzieci okolo 6 lat potrafia " KUHWA KUHWA KUHWA"..... No mysle sobie - o nie kurwa ! wyładowałem alko, wsiadam do auta i jeb 112 ( chuj nie frajer, dla kraju to robie ! )
-Dobry nazywam sie tak i tak chcialem zglosic ze w Lesku cyganie żebrzą
- Co robią ?
- Żebrzą, żebrają zbierają pieniądzie
- prosze mi ich opisać
- no brudni, znaczy ciemnej karnacji
-wysyłamy patrol czy tam jednostke chuj wie, nie pamietam
I to była jedna z chwil kiedy bylem z siebie dumny.
Dodam jeszcze, że powyższy post nie ma na celu obrażenia rasy, kultury czy narodowości. Wyrażam w nim swoją pogardę do emigrantów którzy okradają mój piękny kraj. Nie mam nic przeciwko żadnej nacji jeśli się asymiluje oraz uczciwie pracuje.
Zgłoś
donwasyle 2013-08-17, 8:24
Chyba na serio chuja połknąłeś jak to pisałeś, że w gardle ci zaschło i wyszło suche ścierwo.
Zgłoś
dnr 2013-08-17, 11:09 2
@ powyłamywany,

Wzorowa postawa obywatelska, gdyby tylko każdy dzwonił na 112 widząc tych podludzi, ale niestety widocznie jakieś zbłąkane jednostki dają im kasę! bo jednak opłaca im się żebrać. Nie ogarniam jak można wrzucić swoją kasę w przydrożne gówno.
Zgłoś
słonikutygrysku 2013-08-17, 12:42 1
suche suche, popije perfumami
Zgłoś
Bazyliszek 2013-08-17, 20:39 1
Ja lubię cyganów, szczególnie ich kinematografię
Bardzo sobię cenie film..."Czterej cyganie i jebał ich pies"
Zgłoś
AspStępień 2013-08-17, 20:59
Jakiś początkujący cygan chyba, że dał się tak podejść.
Zgłoś
QKLUX 2013-08-17, 21:09 1
Taki chojrak jesteś że tata więcej na zakupy Cię nie weźmie...
Zgłoś
joker91 2013-08-17, 21:10
ten drugi koleś to Twój tata?
Zgłoś
Carcinoma 2013-08-17, 21:48
Jedni się myją, drudzy się perfumują
Zgłoś
Wuzel 2013-08-17, 21:56 1
Netto i Aldi dwa sklepy, w których nie ma klientów, a jednak funkcjonują :o
Zgłoś
xesad96 2013-08-17, 22:17
Tata otwiera pilotem samochód

k...a super samochód, otwierany pilotem !!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś
Ależ oczywiście 2013-08-17, 23:56
ide napić się wody.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem