Parę dni temu czytałem o polowaniu na hejterów z nienawistnej strony jaką jest sadistic.pl. (link do artykułu: bialystok.gazeta.pl/bialystok/1,35235,16511693,Hejterzy_na_celowniku__...
Wczoraj cyganie napadli moją babcię w jej własnym domu gdy spała.
Okradli barek i splądrowali mieszkanie, babcię przepychali i zagnali w kąt.
Nic nie znaleźli, bo babcia żyje skromnie i nie ma zazwyczaj przy sobie więcej niż ~50zł.
Nie było też żadnego złota.
Policję wezwała ciotka, która wróciła ze spaceru z córką.
Spisali zeznania i tyle z tego było.
3 Cygańskie kobiety i 1 facet, który czekał na zewnątrz w aucie.
Jak babcia się obudziła i zobaczyłach obcych ludzi w mieszkaniu zaczęła wołać o pomoc, krzyczeć. Niestety najbliższy dom jest jakieś 300-400m od domu babci - nikt wołania nie słyszał.
Cyganki mówiły, że chcą wody i chleba.... dlatego splądrowały mieszkanie.
Całe szczęście nic nie znalazły i sobie poszły, babcia tylko trochę poobijana, ale bardzo zdenerwowana, a ma już sędziwy wiek i nie wiem jak to odbije się na jej zdrowiu.
Tyle jeśli chodzi o szerzenie nienawiści.
Chciałbym tam być. Chociaż jakąś rurą od odkurzacza przyjebać.
Kupię babci gaz pieprzowy, ale pewnie i tak w takiej sytuacji nie potrafiłaby go użyć - za dużo emocji.
Wczoraj cyganie napadli moją babcię w jej własnym domu gdy spała.
Okradli barek i splądrowali mieszkanie, babcię przepychali i zagnali w kąt.
Nic nie znaleźli, bo babcia żyje skromnie i nie ma zazwyczaj przy sobie więcej niż ~50zł.
Nie było też żadnego złota.
Policję wezwała ciotka, która wróciła ze spaceru z córką.
Spisali zeznania i tyle z tego było.
3 Cygańskie kobiety i 1 facet, który czekał na zewnątrz w aucie.
Jak babcia się obudziła i zobaczyłach obcych ludzi w mieszkaniu zaczęła wołać o pomoc, krzyczeć. Niestety najbliższy dom jest jakieś 300-400m od domu babci - nikt wołania nie słyszał.
Cyganki mówiły, że chcą wody i chleba.... dlatego splądrowały mieszkanie.
Całe szczęście nic nie znalazły i sobie poszły, babcia tylko trochę poobijana, ale bardzo zdenerwowana, a ma już sędziwy wiek i nie wiem jak to odbije się na jej zdrowiu.
Tyle jeśli chodzi o szerzenie nienawiści.
Chciałbym tam być. Chociaż jakąś rurą od odkurzacza przyjebać.
Kupię babci gaz pieprzowy, ale pewnie i tak w takiej sytuacji nie potrafiłaby go użyć - za dużo emocji.