📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
To jest życie kurwa, taki to pożyje.
Krótko ale intensywnie.
Generalnie cyganom powinno się ujebywać łapska po narodzinach, jak pejsaci odgryzają naplety swoim nowo narodzonym szatańskim pomiotom
kara za pedalską muzykę
A to takie samopizdy
Brawo Audi - całkiem ładnie się zachowało jak na te prędkości, może się jeszcze da poskładać.
a tu się już nie poskłada - sadistic.pl/t/561205
a tu się już nie poskłada - sadistic.pl/t/561205
KapejloneK napisał/a:
To jest życie kurwa, taki to pożyje.
Pożyje do amputacji głowy. Wyłącz internet na dziś i kup kredki na promce w Auchan przed rozpoczęciem nowego roku szkolnego
Ale tak poważnie.. to gdzie tam jest o Cyganach cos?
TrzyDwaJeden napisał/a:
Pożyje do amputacji głowy. Wyłącz internet na dziś i kup kredki na promce w Auchan przed rozpoczęciem nowego roku szkolnego
Ja pierdolę, co za mózgi tu siedzą Przecież każdy wie, że w Auchan nie wolno kupować, bo to chuje kacapskie.
Włochy. Tam co drugi cygan. Choć w tym przypadku, niekoniecznie.
baronturbina napisał/a:
Ale tak poważnie.. to gdzie tam jest o Cyganach cos?
Włosi z południa to już mentalnie tacy cyganie, i jeszcze chujki Polaków w obozach pracy więzili, a jednemu to nawet ucho ucięli.
Mam prośbę. Nie pierdol. Na południe Włoch jeździłem nim się urodziłeś. Co do cyganów i Afrykanów tam nie będę pisał bo w internecie napewno mądreee artykuły znajdziesz.
baronturbina napisał/a:
Mam prośbę. Nie pierdol. Na południe Włoch jeździłem nim się urodziłeś.
Tylko nie "nie pierdol", ty białostocki, komunistyczny... Z profilu wynika, że jesteś o kilka miesięcy młodszy, więc sam nie pierdol. Chyba, że jesteś starym zgredem i wstydzisz się swojego wieku, wtedy to OK.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów