18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:18
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Cyganka
H................g • 2013-04-20, 18:22
Przyjechałam z mężem na zakupy. On został w samochodzie, ja poszłam na zakupy. Nie starczyło mi pieniędzy. Wychodzę, patrzę, a tu przy samochodzie stoi Cyganka i prosi męża o pieniądze ''na chlebek i na dzieci''. On jej nic nie daje. Podchodzę, odsuwam ją i mówię:
- Nic nie umiesz. Patrz i ucz się!
Obracam się do męża, wystawiam rękę i mówię:
- Daj 100 złotych!
Mąż podaje banknot. Wyobraźcie sobie minę Cyganki...

Jak co to mój pierwszy temat, więc mam nadzieję, ze się spodoba dowcip i będzie nam sie miło piwka wystawiało
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Miisiek89 2013-04-20, 18:26 74
Nie dajcie cyganom pieniędzy - wyjadą do innego kraju.
Zgłoś
Chapam_dzide_Allahowi 2013-04-20, 18:41 2
kazdy mocny na forum a co do czego to spierdalacie przed cyganitami jak sie woza mercami i bmw...
Zgłoś
froqer 2013-04-20, 19:04 2
@up, dlaczego? Najczęściej z 15letniego merca dolatuje do uszu: "Może jakieś perfumiki, co?"
Zgłoś
jezier 2013-04-20, 19:04 1
nienawidzę żebropiwców
Zgłoś
kwasix 2013-04-20, 19:06
Ech te kobiety wiedza jak od nas wyciągnąć piwo.
Zgłoś
crazy 2013-04-20, 19:15 7
za żebranie o piwo, piwa nie bedzie, spierdalaj do garów
Zgłoś
KMD 2013-04-20, 19:23 6
Wg. regulaminu kazanie komuś spierdalać zasługuje na warna
Btw... Dlaczego napisałaś "cyganki" z wielkiej litery ?
Zgłoś
Miisiek89 2013-04-20, 19:25 28
Zgłoś
borisklinga 2013-04-20, 19:33
po czym kierowca wysiadłz samochodu i zaczął bić brawo,

jajami o brode cyganki
Zgłoś
golip 2013-04-20, 19:43 8
Hacerking napisał/a:

Jak co to mój pierwszy temat, więc mam nadzieję, ze się spodoba dowcip i będzie nam sie miło piwka wystawiało

Jak pierwszy temat to możesz liczyć na wyrozumiałość. Rada na przyszłość - pod każdą wrzutą musisz dopisać:
1. Jak było to wyjebać (bądź w*****ć) - bardzo to pomaga w pracy moderatorom bo nie zawsze wiedzą co robić.
2. Jak było to chujowo (lub c*****o) otagowane - warto tu zaznaczyć, że wrzucając używasz jako tagów "śmieszne", "lol", "kurwa".

Bardzo fajnie jak napiszesz to wszystko zajebiście małą czcionką żeby było super
Zgłoś
K................s 2013-04-20, 19:48
Ona nie dostała i nie musi laski robić
Zgłoś
jonnyled 2013-04-20, 20:42 2
Cytat:

Wysłany: Dzisiaj 18:22

Gdzieś już to widziałem...

Zgłoś
b................e 2013-04-20, 21:03 1
Hacerking napisał/a:

Przyjechałam z mężem na zakupy. On został w samochodzie, ja poszłam na zakupy. Nie starczyło mi pieniędzy. Wychodzę, patrzę, a tu przy samochodzie stoi Cyganka i prosi męża o pieniądze ''na chlebek i na dzieci''. On jej nic nie daje. Podchodzę, odsuwam ją i mówię:
- Nic nie umiesz. Patrz i ucz się!
Obracam się do męża, wystawiam rękę i mówię:
- Daj 100 złotych!
Mąż podaje banknot. Wyobraźcie sobie minę Cyganki...

Pokaż cycki.
Zgłoś
Zjuq 2013-04-20, 21:28
jonnyled napisał/a:

Gdzieś już to widziałem...

KMD napisał/a:

Wg. regulaminu kazanie komuś spierdalać zasługuje na warna
Btw... Dlaczego napisałaś "cyganki" z wielkiej litery ?

crazy napisał/a:

za żebranie o piwo, piwa nie bedzie, spierdalaj do garów

kwasix napisał/a:

Ech te kobiety wiedza jak od nas wyciągnąć piwo.

bziktheblue napisał/a:

Pokaż cycki.

Ja pierdole same debile się tu wypowiedzieli...
Po 1. ON nigdzie nie napisał że to jest jego historia.
Po 2. To jest kurwa facet nie baba debile, FACET, kurs czytania ze zrozumieniem się kłania pajace..
A do hejtowania to pierwsi ...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem