18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:02
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
Cyganka
angeloparty • 2013-06-06, 15:38
Historia własna, wydarzenia miały miejsce 10 minut temu, lecz dopiero teraz ogarnąłem.

Siedze sobie, po pysznym obiadku (to były zimnioki czy halucynacja ?). Do sedna. Nagle słysze, że ktoś otwiera drzwi do mieszkania, zdziwiony, gdyż żadnego z domowników się nie spodziewałem, ide do przedpokoju i widze starą cyganke jedną nogą w mieszkaniu. Strasznie się speszyła gdy mnie zobaczyła i usłyszałem tylko "o, drzwi pan miał otwarte". Niestety byłem tak zdziwiony że gdy za nią wykroczyłem słyszałem tylko zamykające się drzwi od klatki.

Czy to jest kurwa wgl normalne brudasy wchodzą do mieszkań, czy ja miałem takiego pecha ?
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Samudaripen 2013-06-06, 21:25
też tak kiedyś miałem, wszedł jakiś koleś i jak mnie zobaczył to o pomyliłem piętra złodzieje jebane.
Zgłoś
S................b 2013-06-06, 21:25
Kiedyś stara cyganka chciała mnie okrasc, wysłałem ją do babci;D <myslałem że to jej znajoma>
Zgłoś
i................y 2013-06-06, 21:31
DUST DEVIL napisał/a:

Biedaku, krew poszła z nosa na samą myśl o 4 linijkach tekstu?

Chuj tam 4. Było ich 6! Aż mi się, kurwa, odwróciła perystaltyka.
Zgłoś
Riffer 2013-06-06, 21:43 1
Samudaripen_Porajmos napisał/a:

też tak kiedyś miałem, wszedł jakiś koleś i jak mnie zobaczył to o pomyliłem piętra złodzieje jebane.

Znam 2 kolesi co autentycznie sie pomylili xD jeden idac do mnie hehe
Zgłoś
KMD 2013-06-06, 21:43
Ja bym kurwę dogonił i zadzwonił na policję. Albo nie, szkoda moich podatków. Zjebał ze schodów.
Zgłoś
kropelkasiku 2013-06-06, 21:59
zwabil ja zapach starych skarpet
Zgłoś
Dżoker 2013-06-06, 22:09
Wasze opowieści to tam chuj, mojego kumpla kiedyś jak był małym brzdącem i był z ojcem na jakimś festynie to w tłumie jego cyganka jakaś chciała podpierdolić dobrze, że jego ojciec był na miejscu
Zgłoś
mazin 2013-06-06, 22:23 2
E tam, zaraz okraść. Może była świadkiem Jehowy?

Kiedyś już to opisałem w komentarzu, ale powtórzę:

Lat temu już kilkanaście, kupiłem mieszkanie pozbawiając się wakacji i możliwości zmiany samochodu na parę lat. Nie miałem wtedy pieniędzy na remont, więc ograniczyłem się wypożyczenia maszyny cyklinującej parkiet i do kupienia farby - no i pierwszy raz maluję własne mieszkanie. Upał jak skurwensen, ja w portkach po kolana, rozciągnięta koszulka na ramiączkach a'la damski bokser. Wlazłem na drabinkę, w jednej ręce pudełko z farba, w drugiej wałek i jadę po suficie. Nagle, w najmniej odpowiednim momencie dzwonek do drzwi. Idę więc, pochlapany farbą, umorusany tu i ówdzie, otwieram. Za drzwiami całkiem ładne dwie świadkówny. No i zaczynają" Czy zastanawiał się pan nad sensem życia? Czy czeka nas coś po śmierci? itp.
Stanąwszy w drzwiach uśmiechnąłem się uroczo i zacząłem się drapać po jajach, odwróciwszy głowę wgłąb mieszkania, krzyknąłem:
-Józeeeek, chodź, dupczenie przyszło!
Spieprzały aż im ulotki furgotały na schodach.
Zgłoś
arturkmak 2013-06-06, 22:43
Taak. ja tez tak mialem. Kiedys lezalem sobie przed tv w najlepsze. Nagle uslyszalem ze sie drzwi otwieraja to pewnie ktores z rodzicow wrocilo. Ale kilka sekund pozniej rozlega sie dzwiek dzwonka do drzwi. Jakze sie zdziwilem kiedy idac do drzwi w przedpokoju poczulem smrod 2 tygodniowego potu. A przed drzwiami stal cygan i pytal o 2 zl. Oczywiscie asertywnie odparlem ze nic z tego i zamknalem drzwi. I tez dopiero po jakiejs chwili zakapowalem co sie stalo. Wiec masz zajebiste szczescie ze namierzyles brudasa odrazu. Mnie mogli zajebac i chate objebac....
Zgłoś
Everizon 2013-06-06, 23:02
Zamknął bym te jebane drzwi na niej !
Ale fakt. Masz zamek w drzwiach to go używaj ! Okazja czyni rumuna.

A co do świadków jehowych przewijających się w tym temacie to też kiedyś zapukali i "czy wiem że jezus do mnie przyjdzie itp pierdoły czy wiem jaki jest sens itd." Mówię im że nie znam żadnego jezusa więc niech nie przychodzi bo pogonię a po za tym jestem ateistą więc o sensie ogólnie czegokolwiek to doktorat bym zrobił i bestseller napisał a one jak automaty ! pieprzone roboty ! jak zaprogramowane pierdolą dalej że jehowa to mój bóg czy coś tam, no co za syf ! wypchnąłem za drzwi i wyrzuciłem te ulotki na ulicę co mi w ostatniej sekundzie przez drzwi wrzucili do mieszkania ! . A potem się dziwią że ludzie ich nienawidzą.
Miałem kiedyś kumpla co go wyjebali z jehowych za ruchanie lasek bez ślubu to w padła mi w ręce taka książka z tysiącami odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania czy zarzuty ! Jebane sekciary nawet nie myślały autonomicznie tylko wykuły na pamięć książkę ! Robią z ludzi roboty które pierdolą o szczęściu i miłości ! Taki tam życiowy fail
Dawno to było. Ogólnie to chyba wymarli bo już z 10 lat nie widziałem żadnych takich.
Zgłoś
r................r 2013-06-06, 23:50 2
Do mnie też kiedyś cyganka wbiła. Ja schodzę na dół po wodę a ta stara menda stoi i się pytam "CO TU Kurwa robisz" a ona "Psa się bałam" no myślałem że jebnę...
Zgłoś
monto 2013-06-07, 2:28 1
Jebane brudasy, a najgorsze jest to, że może niektórzy z was czytają to z przymrużeniem oka, ale takie sytuacje naprawdę się zdarzają , nie tak dawno przez okno widzę, że idzie do mnie cyganka ze swoim gówniarzem (bramka była otworzona to weszli na lajcie) schodzę piętro niżej do drzwi żeby ich serdecznie pozdrowić miłym "wypierdalać", i nagle słyszę jak ktoś napierdala z całej siły klamką a dopiero później zaczęli dzwonić dzwonkiem... no wiec ich pozdrowiłem jak to pisałem wyżej i szybko zadzwoniłem po sąsiadach żeby mieli tą parkę na uwadze. Nie chcę dostać warna bo nie wydaje mi się żebym złamał regulamin, na cyganów mówi się przecież cyganie, historia prawdziwa, a pisząc "jebane brudasy" miałem na myśli kogoś innego
Zgłoś
skala09 2013-06-07, 11:28
Miałem to samo z tym, że mam w domu owczarka i jak go tylko szmacisko zobaczyło to takiego lota wydarła, że mało się nie wyjebała
Zgłoś
herbalix 2013-06-07, 20:43
a ja tam się nie zamykam. specjalnie zresztą. mam w domu dwa psy, które wpuszczą każdego, ale nikogo nie wypuszczą, przynajmniej nie bez ran szarpanych. także czekam sobie, aż jakaś złodziejska kurwa będzie chciała 'sprawdzić czy gaz mi się nie ulatnia'.
Zgłoś
r................l 2013-06-08, 0:22
Wrocław, ul. Kaszubska. Stoję sobie w toalecie blisko której mamy drzwi do mieszkania. Słyszę ledwo co może dwa puknięcia w drzwi i zaraz to jak się one otwierają. Czem prędzej wbijam do przedpokoju a zdzwiwiona brudaska (czy tam cyganka jak kto woli) z miejsca tłumaczy mi się, że pukała ale nikt nie otwierał. No i zaczęła mi cos marudzić, że był u nas niedawno remont i z hydraulikiem był jej mąż który tam gruz wywalał... Tak, trudno mi było powstrzymać śmiech po tym stwierdzeniu i zaczęła mi jęczeć, że nie może chłopa znaleźć i żebym dał jej z mojego telefonu zadzwonić. Musiałem jej z 5 razy powtórzyć, że nie dam zadzwonić bo nie mam za co.
A więc nie tylko do Ciebie brudasy (tzw cyganie) wbijają chuj wie skąd i po co
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem