18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:02
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
Cyganka
angeloparty • 2013-06-06, 15:38
Historia własna, wydarzenia miały miejsce 10 minut temu, lecz dopiero teraz ogarnąłem.

Siedze sobie, po pysznym obiadku (to były zimnioki czy halucynacja ?). Do sedna. Nagle słysze, że ktoś otwiera drzwi do mieszkania, zdziwiony, gdyż żadnego z domowników się nie spodziewałem, ide do przedpokoju i widze starą cyganke jedną nogą w mieszkaniu. Strasznie się speszyła gdy mnie zobaczyła i usłyszałem tylko "o, drzwi pan miał otwarte". Niestety byłem tak zdziwiony że gdy za nią wykroczyłem słyszałem tylko zamykające się drzwi od klatki.

Czy to jest kurwa wgl normalne brudasy wchodzą do mieszkań, czy ja miałem takiego pecha ?
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ces 2013-06-06, 15:43 16
To były halucynacje.
Zgłoś
qhash 2013-06-06, 15:43 1
po prostu chciała coś pożyczyć na wieczne nieoddanie, oczywiście bez obopólnego porozumienia
Zgłoś
r................a 2013-06-06, 15:47 9
Widocznie zwabiłeś ją zapachem.
Zgłoś
jozin6 2013-06-06, 15:54 157
"Przepraszam, pomyliłam drzwi, klatkę, kamienicę, kraj"
Zgłoś
Marllix 2013-06-06, 16:37 1
Nie masz pecha tylko brudasy cię lubią
Zgłoś
NieWiemZeWiem 2013-06-06, 16:40 3
ja jebie bylo trzeba lapac i pizde na policje! albo poczekaz az by weszla dalej i z buta! kurwa nooo
Zgłoś
stefan szufla 2013-06-06, 17:38 1
Lepiej sprawdź czy masz pieniądze i inne cenne rzeczy, chuj wie czy czegoś Ci już nie wyniosła
Zgłoś
Płyta_Gnojowa 2013-06-06, 17:45 9
Nie ty masz takie szczęście, tylko jest to procedura, którą osoby tego pokroju stosują od wielu lat na wsiach mam 21 lat a u mnie w domu takich sytuacji pamiętam przynajmniej 5, to o czymś oczywiście świadczy, ale jak to powiem, to dostanę bana za rasizm...
Zgłoś
eligurf 2013-06-06, 18:49 6
Stary numer wiadomo czego. Problem jest taki, że jak ryj obijesz to poleci na policję i powie, że weszła, bo poczuła gaz, martwiła się itd. no po prostu bohater z ludu, a ty jej wpierdoliłeś. Więc tylko jak mawiali w Magicznych przygodach Kubusia Puchatka - Kula w łeb i do ziemi.
Zgłoś
R................s 2013-06-06, 20:03 8
są jebanymi złodziejami więc to całkiem normalne.
Zgłoś
sulik 2013-06-06, 20:09
cyganie tak robia i maja takiego nosa ze od razu leca do kasy i kosztownosci. sprawdz koniecznie czy nic nie zginelo
Zgłoś
H88tman 2013-06-06, 20:44
Kup sobie broń. Jak ktoś nastepnym razem wtargnie do Twojego mieszkania, mozesz go postrzelic, bo wlamanie heheh
Zgłoś
Kaosiem 2013-06-06, 20:45
o co chodzi z tymi halucynacjami, kilka dni byłem w podróży i teraz nie wiem z czego się śmiać... ):
Zgłoś
borisklinga 2013-06-06, 20:45 1
naucz sie przekrecać klucz w zamku imbecylu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem