📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Daje piwo za kaczora Donalda
darek1234 napisał/a:
Przez ruSSkim bandyctwem uciekli, a nie "sprowadziliśmy ich sobie", ruSSki cepie
Ty to swoje niedojebanie umyslowe to masz wrodzone czy nabyte - od chujowej wódy i obciągania bezdomnym a darmo na dworcach ? ? ?
Hiszpania
Cieszy oczy jak obchodzą się z tymi zwierzętami
no spoko filmik ! pierwszy raz go widziałem jakieś 15 lat temu miło było zobaczyć tego haka na nogi cyganka ponownie hyhy
Przydałoby się jakieś źródło - co tam się formalnie odcyganiło.
Ciekawe dlaczego?
Teraz wszyscy przyklaskują, ale jakby u nas tak skopali np. jakiegoś Ukra to byście się mało nie zesrali.
Hiszpańska policja to niezłe świry. Nafukane marokańskimi słodyczami młode konie leją gdzie popadnie
mia napisał/a:
Teraz wszyscy przyklaskują, ale jakby u nas tak skopali np. jakiegoś Ukra to byście się mało nie zesrali.
Jest jednak roznica miedzy cyganem a ukrem. I mozesz ich nie lubic, ale ja kilku spoko ukrow poznalem. Takze wole ukra od cygana.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów