📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Hiszpańska inkwizycja dała sobie radę z żymianami, to teraz powinni powtórzyć sprawę z cyganami.
0:47 policja się nie pierdoli, zakurwił z laczka. W sumie, to pewnie ręką się brzydził.
0:47 policja się nie pierdoli, zakurwił z laczka. W sumie, to pewnie ręką się brzydził.
Za chwilę Polska będzie miała swoje zasłużone ubogacenie. Jeszcze chwila
PabloPablo24hdyc napisał/a:
Za chwilę Polska będzie miała swoje zasłużone ubogacenie. Jeszcze chwila
Ważne, żeby się ruSSkiego bydła pozbyć, wtedy nic nam nie straszne
Czemu tak chujowo opisujesz filmy ? Też jesteś cyganem ?
darek1234 napisał/a:
Ważne, żeby się ruSSkiego bydła pozbyć, wtedy nic nam nie straszne
I z tego powodu sprowadziliśmy ich sobie 10 milionów do kraju xD
Na małpy i cyganów powinno być inne prawo. Malo to ma wspólnego z cywilizowanym i ludźmi
Co do chuja??
Widziałem to już znacznie wcześniej, ale nie było tam gościa w kostiumie Kaczora Donalda.
Widziałem to już znacznie wcześniej, ale nie było tam gościa w kostiumie Kaczora Donalda.
Makulata napisał/a:
I z tego powodu sprowadziliśmy ich sobie 10 milionów do kraju xD
Przez ruSSkim bandyctwem uciekli, a nie "sprowadziliśmy ich sobie", ruSSki cepie
darek1234 napisał/a:
Przez ruSSkim bandyctwem uciekli, a nie "sprowadziliśmy ich sobie", ruSSki cepie
ruskie to ruskie, czy ukry czy spod moskwy - BEZ RÓŻNICY
Michu_XXX69 napisał/a:
Czemu tak chujowo opisujesz filmy ? Też jesteś cyganem ?
Masz tu lizaka i wracaj na lekcje bo się przerwa kończy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów