📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak cygańskie to tylko w brudnej wodzie
cieszy się bo pierwszy raz od urodzenia miał okazje się umyć
taaa cygan i woda... Jeśli takie cuda miały by miejsce to bym się modlił żeby na którymś słupie linia się zerwała i do tej wody wpadła.
spłyń lub giń
Oni nie wyglądają na cyganów, a raczej na dzieciaki, które po prostu się bawią podczas powodzi...
To tylko po wczorajszej ulewie w Skierniewicach . Tam jest tak kurwa zawsze po większym deszczu.
Cygany jak cygany, ale jak bylem maly to mialem marzenie aby w moim miescie byla powodz taka aby dostawala tak z 1m nizej moich okien (mieszkalem wtedy na pierwszym pietrze, w dosc wysokim budynku tudziez pokoje byly duze i wysokie wiec to pierwsze pietro tez bylo wyzej niz w normalnym mieszkani), moglbym wtedy skakac sobie na glowke do wody, caly dzien plywac.. Takie mialem marzenie :3
Tutaj niby chuj płynie a w ręku kratka ściekowa i z nurtem na złom
tak się zastanawiam ile po takich zawodach będzie brakowało studzienek kanalizacyjnych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów