W życiu niektórych cyganów przychodzi taki smutny moment, kiedy muszą pożegnać się ze swoją ukochaną stertą gruzu i zamieszkać w domu. Mała prezentacja wyrafinowanego gustu i smaku rumuńskich cyganów. Ostatnie zdjęcie jest moim faworytem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@ Red_John
Jak to "królów"? Podobno oni teraz dwóch mają, a tam tych budynków było ze 30.
To nie są też domy Rumunów, ani Węgrów, których w tamtej okolicy jest sporo. Oni mieszkają w normalnych domach.
Jak to "królów"? Podobno oni teraz dwóch mają, a tam tych budynków było ze 30.
To nie są też domy Rumunów, ani Węgrów, których w tamtej okolicy jest sporo. Oni mieszkają w normalnych domach.
@suomi1987
Może źle się wyraziłam określając ich jako "królów" romskich, innymi słowy głów rodzin cygańskich.
Może źle się wyraziłam określając ich jako "królów" romskich, innymi słowy głów rodzin cygańskich.
Hm.. kolorowo i na swój sposób stylowo. A autor to chyba "gentelmenem" nie jest. A czemu to niech sobie sam odpowie
Teraz rozumiem co miał na myśli testo mówiąc, że cygan ma "sznyc i klasę"
Pseudoorient króluje, ale po kraju pełno takich rozsianych, w łódzkim za aleksandrowem stoi pełno cyganskich domów.
to są domy romów(cyganów) w Rumunii- ojczyznie Rumunów, jakby ktoś nie łapał o co chodzi
Aż strach pomyśleć ile musieli się nakraść aby to osiągnąć
Takie domy buduje się w Rumuni i nie, nie przez cyganów. Więc wypierdalaj od Rumuni i Rumunów chuju.
up
Pojebało cię. Wystarczy z Łodzi jechać na północ i masz takie perełki. Niektóre nie wykończone bo za mało biedy w biedzie. Jesli chodzi o cyganów i ich życie to polecam filmy Kusturicy może ci wyjasni pare spraw. "Czarny kot bialy kot" i "Czas cyganow".
Pojebało cię. Wystarczy z Łodzi jechać na północ i masz takie perełki. Niektóre nie wykończone bo za mało biedy w biedzie. Jesli chodzi o cyganów i ich życie to polecam filmy Kusturicy może ci wyjasni pare spraw. "Czarny kot bialy kot" i "Czas cyganow".
Pewnie i tak nie ich.
Ja pierdolę, co to za styl architektoniczny? "Narzygaj na gruz i zobacz, co z tego wyjdzie"?
Te domy sa własnościami mafii cygańskich pieniądze pochodzą z m.in kradzieży np w Hiszpanii gdzie są całe osiedla cygańskie zajmujące się kradzieżami. Turysta podchodzi do bankomatu chcąc wypłacić gotówkę mała ok 13 letnia śmierdziula podchodzi i przed jego oczy pcha kartkę i coś do niego bełkocze w tym swoim brudnym języku natomiast 2 ręką potajemnie wpisuje większą kwotę facet nie wytrzymuje no i chce odepchnąć to gówno od siebie i wtedy podbiega 2 śmierdzidło kradnie kase i brudasy uciekają. Zajmują się tym najmłodsi gdyś nie mogą zostać oskarżeni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów